1. HABERLER

  2. GEMİ İNŞA

  3. Med Marine ve OMMP arasında 6 adetlik römorkör anlaşması
Med Marine ve OMMP arasında 6 adetlik römorkör anlaşması

Med Marine ve OMMP arasında 6 adetlik römorkör anlaşması

Denizcilik sektörünün önde gelen gemi inşa firmalarından Med Marine, son teknolojiye sahip altı adet römorkörün inşası için firmanın Tunus’taki genel merkezinde imzalandı.

A+A-

Rekabetçi bir ihale süreci başlatan OMMP, bu önemli gemilerin inşası için güvenilir ortak olarak Med Marine'i seçtiklerini römorkör inşa sektöründe profesyonelliğe olan bağlılığı ve anahtar teslimi gemiler teslim etme konusundaki olağanüstü yeteneği, OMMP'nin kararını etkileyen temel faktörler olduğu ifade edildi. 

Her biri 28 metrelik uzunluğa ve 60 tonluk çekiş gücüne sahip RAstar 2800 serisine ait römorkörler Robert Allan tasarım ekibi tarafından tasarlandı. Römorkörler OMMP için çeşitli çekme ve liman operasyonlarında kullanacak.

İhaleyi kazandıkları için çok mutlu olduğunu belirten Med Marine CEO'su Hakan Şen, “Med Marine'in seçilmesi, römorkör inşa sektöründe mükemmelliğe olan bağlılığımızı yansıtıyor. OMMP'nin bize olan güveni, profesyonelliğimizin ve olağanüstü hizmet sunma kararlılığımızın bir kanıtıdır. Kendimizi, değerli müşterimiz OMMP'nin talep ve beklentilerini karşılamaya adadık." Dedi. 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.