1. HABERLER

  2. GEMİ İNŞA

  3. Med Marine, ‘Buoy Tender’ gemisi için tören düzenledi
Med Marine, ‘Buoy Tender’ gemisi için tören düzenledi

Med Marine, ‘Buoy Tender’ gemisi için tören düzenledi

Med Marine, değerli müşterisi Port Qasım Authority'nin onuruna düzenlediği kızağa koyma töreni düzenledi.

A+A-

Bu tören, Port Qasim ile Med Marine arasında 2022 yılında imzalanan bir sözleşmenin parçası olarak, son teknoloji ürünü Buoy Tender gemisinin inşasının resmi başlangıcına işaret ediyordu.

Seatech tarafından tasarlanan 45 metre uzunluğa, 11,80 metre genişliğe ve 16 mürettebat taşıyacak Buoy Tender gemisi Ereğli Tersanesinde inşa edilecek. Qasım Limanı'nın artan taleplerini karşılamak üzere özel olarak tasarlandı. Bu proje, Med Marine'in kolektif uzmanlığını ve Port Qasım Authority’nin vizyonunu bir araya getirerek denizcilik çözümlerini geliştirme konusundaki kararlılıklarını bir kez daha teyit etmiş oldu.

Törene; Port Qasım Başkanı R/Adm (R) Syed Hasan Nasir Shah, Port Qasım Genel Müdürü R/Adm Shahid Ahmed, Med Marine C.E.O. Hakan Şen, YMN Tanker Genel Müdürü Yaman Şen, Med Marine Genel Müdürü Yıldız Bozkurt, Ereğli Tersane Müdürü Kemal Bektaş ve Med Marine Satış Direktörü Melis Üçüncü törene katıldı.

Törende ayrıca Kaymakam Mehmet Yapıcı, Liman Kaptanı Bülent Taşdemir, Ticaret Odası Başkanı Arslan Keleş ve Deniz Ticaret Odası Başkanı Oğuz Ünlüer de hazır bulundu.

Med Marine’den yapılan açıklamada: “Bu iş birliğinin sadece Pakistan ve Türkiye arasındaki bağları güçlendirmekle kalmayıp aynı zamanda her iki ülkedeki denizcilik sektörünün büyümesine ve refahına da katkıda bulunacağından eminiz.” İfadelerine yer verildi.

1697541801337.jpeg

1697541801244.jpeg

med-marine-port-qasim.jpg

yaman-sen.jpeg

eregli-tersanesi.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.