1. HABERLER

  2. BİLİM VE TEKNOLOJİ

  3. İlk Türk Gemisi Muavenet World of Warships’e Geliyor
İlk Türk Gemisi Muavenet World of Warships’e Geliyor

İlk Türk Gemisi Muavenet World of Warships’e Geliyor

Dünyanın en ünlü denizcilik MMO oyunlarından biri olan World of Warships, geçtiğimiz günlerde Türk oyuncular için güzel bir sürpriz yaptı.

A+A-

Oyunun yayıncısı olan Wargaming, tarihsel önemi büyük olan Muavenet Türk gemisini oyuna dahil ettiklerini duyurdu.

Üstelik oyunculara sunulan tek sürpriz de bu olmayacak. Bunun yanında sürpriz bir de Türk komutan içeriği göreceğiz.

Türk Komutan Seslendirmesi için Seçimi Türk Oyuncu Topluluğu Yaptı
Türk muhribi Muavenet, geçtiğimiz ay sonuna doğru erken erişim olarak oyuna eklenmişti. 24 Mayıs’tan itibaren oyunda yer alan Türk gemisi, yeni Pan-Avrupa muhripleri serisi için de bir başlangıç olarak değerlendiriliyor.

muavenet-1920x1080.jpeg

1946’dan 1960’a kadar Türk Donanması’nda hizmet veren Türk muhribi Muavenet’e dayanan yeni gemiyle beraber başlayan serinin tamamen yayınlanacağı tarih ise 19 Temmuz olarak açıklandı. 19 Temmuz tarihinde yayınlanacak olan 12.6 güncellemesi, aynı zamanda oyuna ilk türk komutanı da ekleyecek.

Ücretsiz olarak sunulacak olan güncellemede Türk komutan ünlü oyuncu ve yönetmen olan Murat Serezli tarafından seslendirilecek. Murat Serezli isminin de doğrudan Türk oyuncu topluluğu tarafından seçildiğini de belirtelim.

Türkçe Seslendirme Artısıyla Tanışacağız
Tüm bu gelişmeler ışığında açıklamalar yapan World of Warships Bölgesel Yayın Direktörü Christian Bergmann, Türkiye’nin World of Warships için en önemli Akdeniz pazarlarından biri olduğunu ve topluğa bir teşekkür olarak böyle bir kültürel hediye vermek istediklerini belirten bir paylaşıma yer verdi.

ilk-turk-gemisi-muavenet-world-of-warshipse-geliyor-murat-serezli.pngAçıklamada yer verilen ifadeler ise şöyle;

“Murat Serezli, Türkiye’nin en büyük aktörlerinden biri ve oyunda bir komutanı seslendirecek olması heyecan verici. Küresel bir oyun oynarken kendi dilinizi duymaktan daha güzel bir duygu yoktur ve Türk topluluğumuz bu eklemeyle bunu yapabilecek. Oyuncular Murat’ın talimatlarını Türkçe olarak duyabilecekler”.

3 Haziran Özel Etkinliği
Bu arada World of Warships için kısa süre önce düzenlenen etkinlik konusunda da bilgi verelim. 3 Haziran Cumartesi günü İstanbul’daki Estanbul eSport oyun merkezi etkinliğinde oyuncular, Murat Serezli ile bir araya geldi. Bir yandan oyun için de özel etkinlikle yapıldı ve ek oyun içi hediyeler dağıtıldı.

Yeni güncellemelerden sonra oyunun Türk kullanıcılar için daha da eğlenceli hale geldiği kesin. Bakalım bundan sonraki süreçte de benzeri güncellemeler gelecek mi?

Zira World of Warships Bölgesel Yayın Direktörü Christian Bergmann tarafından da belirtildiği gibi, yapım için Türkiye önemli bir oyuncu kitlesinin olduğu önemli bir bölge. Benzeri güncelleme adımlarıyla da karşı karşıya kalabiliriz.

Kaynak: pchocasi.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.