1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. Yardım gemisi, 1000 depremzedeye 3 öğün sıcak yemek ulaştırıyor
Yardım gemisi, 1000 depremzedeye 3 öğün sıcak yemek ulaştırıyor

Yardım gemisi, 1000 depremzedeye 3 öğün sıcak yemek ulaştırıyor

İMEAK DTO Antalya Şubesi ve QTerminals Antalya Liman İşletmesi işbirliğiyle depremzedelerin yaralarını sarmak için hazırlanan DTO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Varol Çakır'a ait Limitless adlı yardım gemisi Hatay’a ulaştı.

A+A-

Hatay Arsuz Madenli Limanı HADO iskelesine bağlanan gemi, aralarında DTO Merkez Meclis üyesi Hayrettin Özkan ve DTO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu üyesi Kemal Piro'nun da yer aldığı 12 görevli ve 6 gönüllü aşçı ile depremzede vatandaşlara sıcak yemek hizmeti vermeye başladı.

Deniz Ticaret Odası Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin yaptığı açıklamada, “Kalbimiz deprem bölgesinde atıyor. Şubemiz ve QTerminals Antalya Liman İşletmesi işbirliğiyle hazırlanan ve depremzedelerin yaralarını sarmak için hazırladığımız ve uğurladığımız yardım gemimiz Hatay’a yaklaşık 36 saatlik bir süre sonra sağ salim vardı. Gemimiz şu anda Hatay Arsuz Madenli Limanı HADO iskelesine bağlandı. Gemimizde hazırlanan yemekler, yardım dernekleri ile koordineli şekilde bölge köylerine günde 3 öğün 1000 kişilik olarak dağıtılıyor. Bu kötü günleri hep birlikte aşacağız. Bu büyük afette yaşamını yitiren vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Depremzedelerimizin her zaman yanındayız” diye konuştu.

imeakdto-antalya-q-terminals-yardim-gemisi.jpg

imeakdto-antalya-q-terminals-yardim-gemisi-1.jpg

imeakdto-antalya-q-terminals-yardim-gemisi-2.jpgimeakdto-antalya-q-terminals-yardim-gemisi-3.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.