1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. Teksan Afet Koordinasyon Ekibi Deprem Bölgesinde Aralıksız Çalışıyor
Teksan Afet Koordinasyon Ekibi Deprem Bölgesinde Aralıksız Çalışıyor

Teksan Afet Koordinasyon Ekibi Deprem Bölgesinde Aralıksız Çalışıyor

Teksan olarak tüm Türkiye’yi derin üzüntüye boğan, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ili etkileyen deprem felaketinin ardından afetzedelere destek olabilmek için depremin ilk saatlerinden itibaren çalışmalarımıza hızla başladık.

A+A-

Depremin meydana geldiği ilk saatlerden itibaren tüm Bölge Müdürlüklerimiz ve bayilerimizle birlikte deprem bölgelerine destek için koordinasyonumuzu sağladık. Önceliğimiz deprem bölgesinde ortaya çıkan jeneratör ihtiyacına hızlı bir şekilde yanıt vermek. Firma olarak ilk etapta bölgeye enerji ihtiyacı ve çalışmalarda kullanılmak üzere jeneratörlerimizi ve mobil aydınlatma kulelerimizi sevk ettik.

Ayrıca satış kısmında bu süreçte hem yurt içinden hem de yurt dışından gelen talepleri öncelik sırasına göre değerlendirip acil olanlar dışındakileri durdurarak tamamen ihtiyaç sahibi kurum, kuruluşlar ve yardım örgütlerine temin edecek organizasyonu oluşturduk. Türkiye çapındaki jeneratör stoklarımızı merkez depomuza çağırarak bölgeye sevk ediyoruz. Diğer yandan elimizdeki hazır bileşenleri kullanarak acil talep görecek jeneratör modellerini üretmek için üretim hızımızı artırdık. Üretim hattındaki jeneratörler dışında çalışanlarımız 7/24 aralıksız mesai ile bölgeye sevk edilmek üzere dışarıdan temin edebildikleri tüm gerekli malzemelerle aydınlatma kuleleri üretimini de sağlıyor.  

Bölgedeki Teksan Afet Koordinasyon ekibimiz AFAD izniyle sahaya aktif olarak inip hem arama kurtarma çalışmalarına destek oluyor, hem yardımların dağıtımı noktasında görev alıyor hem de bölgedeki jeneratör ihtiyaçları için gerekli kurulum ve teknik desteği sağlıyorlar.

Teksan olarak depremin zarar verdiği tüm illerimizde Kamu Kurumları ve Sivil Toplum Kuruluşlarına, markası ve modeli ne olursa olsun kullandıkları jeneratörlerde bir arıza yaşamaları durumunda ücretsiz servis ve hizmet desteği sağlıyoruz. 06 Şubat Pazartesi sabah itibariyle bir Afet Servis Koordinasyon ekibi kurup bölgeden gelen taleplere hızlı cevap verebilmek için 24 saat telefonla teknik destek hizmeti vermeye başladık. Bölge ekibinin yetersiz kalması durumunda İstanbul, Ankara ve İzmir’deki destek servis ekiplerimiz teyakkuzda ve ihtiyaç durumunda ilgili bölgelere ulaşarak jeneratörler için servis desteği sağlayacak şekilde konumlandılar. Ekiplerimiz Antakya İskenderun bölgesinden başlayarak hastane ve kamu binalarını ziyaret etmeye, ihtiyaç tespiti ve onarım hizmeti vermeye başladı.

Ayrıca afetzedelere ulaştırılmak üzere acil ihtiyaç listelerinde yer alan malzemelerle yüklü yardım tırımız da bölgeye doğru yola çıktı.

Bu büyük felaketin yaralarını Türk ulusu olarak hep birlikte saracağız.

TEKSAN YÖNETİM KURULU

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.