1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Propeller Clubs Italy, İMEAK DTO'yu ziyaret etti
Propeller Clubs Italy, İMEAK DTO'yu ziyaret etti

Propeller Clubs Italy, İMEAK DTO'yu ziyaret etti

Türkiye ile İtalya arasında denizcilik sektörlerinin işbirliğini artırmak, son dönemde ivme kazanan...

A+A-

Türkiye ile İtalya arasında denizcilik sektörlerinin işbirliğini artırmak, son dönemde ivme kazanan denizcilik alanındaki gelişmeler konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere İtalya’nın 27 limanında şubeleri ve 1.400'den fazla üyesi bulunan Propeller Clubs Italy tarafından 20 Kasım 2023 Pazartesi günü Odamıza ziyaret gerçekleştirildi. 

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, Propeller Clubs Italy Başkanı Umberto Masucci başkanlığında, gemi sahipleri, liman işletmecileri, acenteler, forwarderler, brokerler, hukukçular ve yatırım uzmanlarından oluşan İtalyan Heyetini ağırladı.   

Meclis Salonu’nda, Tamer Kıran ve Umberto Masucci’nin açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda, Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle batan Kafkametler gemisi ve arama kurtarma çalışmaları devam eden kayıp denizciler için saygı duruşunda bulunuldu.

Toplantıya, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyeleri İsmail Görgün ve Ahmet Can Bozkurt, Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Tuğamiral Tayfun Paşaoğlu, UAB Deniz Ticareti Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Taşçı, İtalya Sahil Güvenlik Komutanı Yardımcısı Amiral Sergio Liardo, Güney Adriyatik Denizi Liman Otoritesi Başkanı Ugo Patroni Griffi,  Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Esmer ve Odamız Meclis Üyeleri katıldı. 

Toplantının ardından iki ülkenin denizcilik sektöründeki ilişkilerinin daha da güçlendirilmesi amacıyla heyetler arasında görüşmeler yapıldı.

f-ch0erweaabb-n.jpeg

f-ch0eqwiaavesv.jpeg

f-ch0erxkaau9tq.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.