1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Juan Valdez Yelken Takımı ilk yarışında ödülün sahibi oldu
Juan Valdez Yelken Takımı ilk yarışında ödülün sahibi oldu

Juan Valdez Yelken Takımı ilk yarışında ödülün sahibi oldu

Juan Valdez'in marka sponsorluğunu üstlendiği ve takım kaptanı milli sporcu Aysu Peksağ ile maviliklere açılan yelken takımı, BAUISC Spring Trophy'23'te aldığı ödül ile denizlerdeki ilk başarısını elde etti.

A+A-

Honest Holding'den yapılan açıklamaya göre, BAU Bosphorus Sailing Cup, 6-7 Mayıs'ta gerçekleşti. Etkinlik, 6 Mayıs Cumartesi İstanbul Boğazı'nda, 7 Mayıs Pazar günü Caddebostan-Adalar açıklarında gerçekleşen 3 yarış ile tamamlandı. Saat 12.00'de Beşiktaş'ta başlayan yarışın ardından Anadolu Hisarı önündeki şamandırayı dönen tekneler, parkurun başlangıç noktasına gelerek yarışı tamamladı.

Gerçekleşen ödül töreninde Juan Valdez'in desteği ile kadınlardan oluşan beş kişilik yelken ekibi, Sportsboat sınıfında 50 teknenin yarıştığı 4'üncü etap sonunda ikincilik ve BAUISC Spring Trophy'23 overall'da birincilik ödülünü almaya hak kazandı.

Ekip, Yelken Federasyonu'nun 2023 yılı takviminde yer alan tüm yarışlara Juan Valdez sponsorluğunda katılacak.

Juan Valdez kadınları eşitliğe yelken açıyor
Verilen bilgiye göre, Juan Valdez, Türkiye’de kapılarını açtığı günden bugüne global ölçekte düzenlediği kadınlarla ilgili çok sayıdaki projeyi, kadınların iş hayatında karşılaştığı sorunları ve kişisel tabuları ortadan kaldırmayı hedefleyerek düzenliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Honest Holding Türkiye Kurucusu Cengiz Deveci, kadınların iş hayatındaki fırsat eşitliği konusunda çok hassas olduklarını, konuyla ilgili birçok sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını aktardı.

Honest Holding Türkiye Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü Tuğçe Tanju Atıl da Juan Valdez ile milli sporcu Aysu Peksağ önderliğinde, eşitliğe yelken açmaya hazırlandıklarını, Juan Valdez'in kendi çalışanlarından oluşturduğu kadın takımıyla Cumhurbaşkanlığı 3. Uluslararası Yat Yarışları'na da çıkacaklarını bildirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.