1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği Üçüncü Seminerini Düzenliyor
İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği Üçüncü Seminerini Düzenliyor

İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği Üçüncü Seminerini Düzenliyor

İTÜ Denizcilik Fakültesi (YDO) Mezunları Derneği, 75. kuruluş yılı etkinlikleri çerçevesinde düzenlediği 75. Yıl Seminerler Zinciri'nin üçüncü etkinliğini gerçekleştiriyor.

A+A-

Etkinlik, "Denizcilikte Acil Durum Yönetimi ve Kriz Müdahale Planları" başlığı altında 3 Haziran 2024 tarihinde Kozyatağı Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Saat 14.00-16.30 arasında düzenlenecek olan seminerin moderatörlüğünü Dr. Murat Akpınar üstlenecek. Etkinliğe katılacak konuşmacılar arasında denizcilik ve kriz yönetimi alanlarında Dr. Burcu Öztürk Taç, Dr. Kürşat Bal, Gökhan Kaymak ve Ömer Asmalı gibi uzman isimler yer alıyor. Katılımcılar, denizcilikte acil durumlar ve kriz yönetimi konusundaki deneyimlerini ve bilgilerini paylaşacaklar.

Seminer, sürdürülebilir kalkınma hedefleri çerçevesinde denizcilik sektöründe acil durum yönetiminin ve kriz müdahale planlarının önemine dikkat çekecek. Bu bağlamda, katılımcılar sektördeki güncel gelişmeleri ve en iyi uygulamaları tartışma fırsatı bulacaklar.

Etkinliğe katılım için herhangi bir ücret talep edilmiyor ve geniş bir katılımcı kitlesine hitap etmesi bekleniyor. İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği, tüm ilgili bireyleri ve kurumları seminerlerine davet ediyor.

Daha fazla bilgi ve katılım için 0532 396 96 19 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Etkinlik Detayları
Tarih: 3 Haziran 2024
Yer: Kozyatağı Kültür Merkezi
Saat: 14.00-16.30
Bilgi İçin: 0532 396 96 19

İTÜ Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği'nin düzenlediği ve denizcilik sektöründe sürdürülebilirlik ve kriz yönetimi konularında farkındalık yaratmayı amaçlayan bu seminer, alanında uzman isimlerin katılımıyla önemli bir bilgi paylaşım platformu olacak.

itu-seminer.jpg

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.