1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. Gemi sistemlerinin bakımı, kalibrasyonu ve sertifikasyonunda uzman kuruluş
Gemi sistemlerinin bakımı, kalibrasyonu ve sertifikasyonunda uzman kuruluş

Gemi sistemlerinin bakımı, kalibrasyonu ve sertifikasyonunda uzman kuruluş

Deniz taşımacılığı sektöründe hizmet veren gemi sahipleri ve işletmecileri için kritik öneme...

A+A-

Deniz taşımacılığı sektöründe hizmet veren gemi sahipleri ve işletmecileri için kritik öneme sahip olan çeşitli gemi sistemlerinin bakımı, kalibrasyonu ve sertifikasyonu konularında uzmanlaşmış bir kuruluş olan Mono Marine, yıllık bakım, düzenli kalibrasyon ve sertifikasyon süreçleri, gemi sistemlerinin güvenli ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlamak için hizmet veriyor.

Tank radar sistemlerinin düzgün çalışması için yıllık bakım ve kalibrasyon hizmetleri sunan firmanın uzmanlık alanlarından biri de gaz sızıntılarını tespit eden sistemlerin (Gas Detection System) periyodik bakımı, kalibrasyonu ve sertifikasyonu... Firma ayrıca, ham petrolün denize deşarjını izlemek ve kontrol etmek amacıyla kullanılan ODME sistemlerinin de bakımını, kalibrasyonunu ve sertifikasyonunu gerçekleştiriyor.

Çevresel uyum konusunda uzman
Gemi güvenliği ve çevresel uyumluluğun yanı sıra, operasyonel verimliliği artırmayı da öncelikleri arasına alan Mono Marine, UTI cihazı (Ullage Temperature Interface (oil-water)) ekipmanların kalibrasyonunu, bakımını ve sertifikalandırılmasını sağlıyor. Firma, gemilerin azot jeneratör cihazlarına (Nitrogen Generator System) ve kullanımını kontrol eden alarm sistemlerine düzenli kalibrasyon ve bakım hizmetleri veriyor.

Yedek parça temini de sağlıyor
Hizmet yelpazesi oldukça geniş olan Mono Marine ayrıca, yüksek seviye ve taşma alarm sistemlerinin (High Level-Overfill Alarm System), yağ-su ayrıştırma (OWS) sistemlerinin, balast seviye kontrol sistemlerinin (Ballast Level System) ve çeşitli sensörlerin (basınç vericileri (pressure), seviye (level) sensörleri, sıcaklık (temperature) sensörleri) kalibrasyonu ve bakımını da eksiksiz bir şekilde gerçekleştiriyor. Firma, bu sistemlerin düzgün çalışmasını sürdürebilmeleri için müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda yedek parça temini de sağlıyor.

Firma yetkilileri, denizcilik endüstrisinde güvenliği ve çevresel sürdürülebilirliği desteklemek, gemi sahiplerine ve işletmecilerine güvenilir ve profesyonel hizmetler sunarak operasyonlarını en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmayı amaçladıklarını, bu nedenle, gemi sistemleri bakımı ve kalibrasyonunda uzmanlaşmış bir ekip ve geniş bir yedek parça yelpazesi sunulduğunu dile getiriyor.

24 saat kesintisiz hizmet
Müşterilerin ihtiyaçlarına odaklanarak, hizmetlerini başlangıçtan sona eksiksiz bir şekilde sunmayı taahhüt eden Mono Marine, hizmet öncesi süreçte, müşterilerden gelen talepleri değerlendiriyor ve gemi sistemlerinin bakımı, kalibrasyonu ve sertifikasyonu gibi alanlarda en uygun çözümleri en hızlı şekilde sunuyor. Hizmet sonrası aşamada da müşteri memnuniyeti ön planda tutuluyor. 7/24 açık iletişim hattı aracılığıyla, müşteriler herhangi bir talep veya sorunları olduğunda iletişime geçebiliyorlar. Müşterilerin acil ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler sunarak, iş sürekliliğini ve verimliliğini sağlamak için çaba gösteriliyor.

Servis sonrası hizmetleri, müşterilerin taleplerine uygun olarak yedek parça tedarikini ve gerekli servis hizmetlerini içeriyor. Gemi sistemlerinin güvenli ve verimli bir şekilde çalışmasını sağlamak için gereken desteği sağlama konusunda Mono Marine’in öncelediği şey ise müşterilerin güveni ve memnuniyeti...

Lider markaların distribütörlüğünü yapıyor
Gentek ve Technoton gibi saygın markaların distribütörlüğünü üstlenerek, müşterilerine bu markaların ürünlerine kolay erişim sağlayan Mono Marine, Gentek'in üstün üretim kabiliyetleri ve Technoton'un teknolojik yenilikleri ile yedek parça ihtiyaçları için güvenilir çözümler sunuyor. Firma, bu markaların distribütörü olarak, müşterilerine en iyi ürünleri ve hizmetleri sunmayı hedefliyor.

Spesifik yedek parça talepleri de karşılanıyor
Müşterilerin özel parça taleplerini karşılamak için üretimde Gentek firmasıyla güçlü bir işbirliği içinde olan Mono Marine, Gentek'in mükemmel üretim kapasitesi ve uzmanlığı, özel tasarım ve spesifikasyonlara uygun parçaların hızlı ve etkili bir şekilde üretilmesini sağlıyor. Müşterilerine özel parça üretimi gerektiğinde, Gentek'in deneyimli mühendisleri ve üretim ekibi ile birlikte çalışarak, en yüksek kalite standartlarını karşılayan özel parçaların teslimatını sağlıyor. 

Firma bu süreçte, müşterilerle yakın iletişim halinde onların taleplerini tam olarak anlayarak, gereksinimlerine uygun özel parçaların tasarımını gerçekleştiriyor. Tasarım aşamasının tamamlanmasının ardından Gentek, bu özel parçaları üretirken yüksek kalite ve hassasiyeti garanti ediyor. Çalışmanın her aşamasında müşteriler bilgilendiriliyor. Bu yakın işbirliği de, müşterilerin gemi sistemlerinin güvenliğini ve verimliliğini artırmalarına yardımcı oluyor.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.