1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Gemi Sevk ve İdare Belgesi Kursu Açılıyor
Gemi Sevk ve İdare Belgesi Kursu Açılıyor

Gemi Sevk ve İdare Belgesi Kursu Açılıyor

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na bağlı Trabzon Liman Başkanlığı tarafından Gemi Sevk ve İdare Belgesi kursu açılıyor.

A+A-

Artvin Belediyesinden yapılan açıklamada Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na bağlı Trabzon Liman Başkanlığı tarafından Gemi Sevk ve İdare Belgesi kursu açıldığı duyuruldu.

3 Mart 2023 mesai bitimine kadar Artvin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne müracaatların kabul edileceği kursla ilgili Artvin Belediyesinden yapılan açıklamada “Gezi, balıkçı, yolcu tekneleri ve özel gemileri kullanmak isteyen vatandaşların talebi üzerine, gemi sevk ve idare belgesi eğitimi için Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na bağlı Trabzon Liman Başkanlığı tarafından; eğitim verilerek ardından da Gemi Sevk ve İdare Belgesi Sınavı yapılacak. Verilecek olan eğitimin ardından yapılacak olan sınavda başarı gösteren kursiyerler, iç sularda belirtilen su taşıtlarını kullanabilecekler. Gemi Sevk ve İdare Belgesi için kursuna katılmak isteyen vatandaşlarımızın 3 Mart 2023 tarihinde mesai bitimine kadar Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.” denildi.

gemi-sevk-ve-idare-kursu.jpg

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.