1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. GBD, Cumhuriyetimizin 100. yılını ve yeni yılı muhteşem bir geceyle kutladı
GBD, Cumhuriyetimizin 100. yılını ve yeni yılı muhteşem bir geceyle kutladı

GBD, Cumhuriyetimizin 100. yılını ve yeni yılı muhteşem bir geceyle kutladı

Gemi Brokerleri Derneği’nin geleneksel yıl sonu buluşması yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

A+A-

Bostancı Şahane Cabaret'te düzenlenen geceye İMEAK DTO Meclis Başkanı Başaran Bayrak, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Üyesi Barış Türkmen, Kıyı Emniyeti Kaptan ve Başmühendisleri Dernek Başkanı Kaptan Arslan Dede, dernek üyeleri, armatörler ve denizci STK temsilcileriyle birlikte çok sayıda denizci buluştu.

“Ülkemiz ve milletimiz açısından çok önemli gelişmelerin yaşandığı 2023 yılını geride bırakıyor, yeni ümitler ve heyecanlar eşliğinde 2024 yılına giriyoruz” sözleriyle başlayan Gemi Brokerleri Derneği Başkanı İsmail Şahin, konuşmasına şöyle devam etti:

ismail-sahin-001.jpeg

“Geride bıraktığımız yılda büyük bir mutluluk ve gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında, cumhuriyeti kuran başta ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dava ve silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz. 

2023 yılı sektörümüzü de derinden etkileyen hem bölgesel hem küresel etkileri olan çok önemli olayların yaşandığı bir yıl oldu. Bu bağlamda öncelikle tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntıların aşılmasını, Ortadoğu’da ve Ukrayna’da yaşanan savaşların bir an önce sona ermesini diliyoruz. 

“Ülkemizi yurt dışında en iyi şekilde temsil edeceğiz”
Denizcilik Dünyasında bir marka haline gelmiş olan ve uluslararası camiada sektörün önemli etkinlikleri arasında yer alan Bosphorus ShipBrokers’ Dinner 28 Haziran 2024 tarihinde altıncısını gerçekleştireceğiz.

Bu sene de her zamanki gibi yönetim kurulu olarak, tüm üyelerimizin ve sponsorlarımızın desteğiyle, çok çalışarak bizden önceki yönetimlerin başarısını bir adım daha ileriye taşımayı hedefliyoruz.

Ulu Önderimiz Atatürk’ün söylediği gibi Denizciliği Türk’ün büyük ulusal ülküsü olarak düşünüyoruz. Bu doğrultuda Türk Denizciliğinin 2024 yılında daha da gelişmesi ve ilerlemesi için sektörümüzün tüm paydaşları ile birlikte Gemi Brokerleri Derneği olarak siz değerli üyelerimizin katkılarıyla özellikle yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapacağımızı belirtmek isterim. 

Bu duygularla bir kez daha 2024 yılının dünyamız, ülkemiz, milletimiz, Türk Denizcilik Sektörüne emek veren tüm paydaşlarımız ve üyelerimiz için barış, huzur, sağlık, refah ve bol kazanç içinde geçmesini temenni ediyor, keyifli bir akşam diliyorum. 

Çok güzel ve bereketli bir yıl olsun, pruvanız neta olsun” sözleriyle noktaladı.

gemi-brokerleri-dernegi-9.jpeg

gemi-brokerleri-dernegi-4.jpeg

gemi-brokerleri-dernegi.jpeg

gemi-brokerleri-dernegi-001.jpeg

gemi-brokerleri-dernegi-1.jpeg

gemi-brokerleri-dernegi-2.jpeg

gemi-brokerleri-dernegi-5.jpeg

gemi-brokerleri-dernegi-6.jpeg

gemi-brokerleri-dernegi-8.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.