1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Four Points by Sheraton Yelken Takımı’ndan bir başarı daha  
Four Points by Sheraton Yelken Takımı’ndan bir başarı daha  

Four Points by Sheraton Yelken Takımı’ndan bir başarı daha  

Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane ve Four Points by Sheraton İzmir çalışanlarından oluşan yelken takımı, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

A+A-

Gemini Sailing birlikteliğiyle kurulan takım, Marmara Yelken Kulübü tarafından düzenlenen, yılın Boğaziçi parkurunda yapılan ilk mücadelesi MYK-MASS Kardeşlik Kupası’nda IRC 3 sınıfında ikinci oldu. Takım, 4 Mart’ta gerçekleştirilen ödül töreniyle kupasını aldı.

İstanbul’da yat yarışları heyecanı, Boğaziçi parkurunda yapılan MYK-MASS Kardeşlik Kupası ile başladı. Marmara Yelken Kulübü tarafından 2 Mart’ta düzenlenen, yılın Boğaziçi parkurundaki ilk yarışı MYK-MASS Kardeşlik Kupası’na IRC sınıflarında 14, SportsBoat’ta dört, Destek’te ise dokuz olmak üzere toplam 27 tekne katıldı. 

Gemini Sailing birlikteliğiyle kurulan Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane ve Four Points by Sheraton İzmir çalışanlarından oluşan yelken takımı, IRC 3 sınıfında ikinci oldu. 

Yarışta IRC sınıfları, Çırağan Sarayı ile Arnavutköy arasındaki yaklaşık üç deniz mili mesafeli rotada iki tur yaparken, SportsBoat ile Destek sınıfları da Arnavutköy önlerindeki şamandırayı iskelede bıraktıktan sonra finişe ulaştı. 

Yılın ilk yat yarışının ödül töreni, 4 Mart Pazartesi Marmara Yelken Kulübü’nün Caddebostan’daki sosyal tesisinde yapıldı. Four Points by Sheraton Yelken Takımı da buradaki törende ikincilik kupasını aldı. 

100. Yıl Cumhuriyet Kupası’nın da sahibi olmuştu
Er Yatırım bünyesinde yer alan ve dünyanın en büyük uluslararası otel zinciri Marriott’un markalarından Four Points by Sheraton Kağıthane İstanbul ve İzmir Yelken Takımı, 2023 Ekim’inde Cumhurbaşkanlığı 4. Uluslararası Yat Yarışları kapsamında düzenlenen, yerli ve yabancı 1000'e yakın yarışçının katıldığı “100. Yıl Cumhuriyet Kupası” etkinliğinde, IRC 4 sınıfında birinciliğin sahibi olmuştu. Ayrıca 6-7 Mayıs 2023’te düzenlenen BAU Bosphorus Sailing Cup 2023’te de üç yarış sonucunda şampiyonluğu elde etmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.