1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. Diko Marine’in Elektrikli Ani Su Isıtma Sistemi İle Su Sıcaklığı Kontrol Altında!
Diko Marine’in Elektrikli Ani Su Isıtma Sistemi İle Su Sıcaklığı Kontrol Altında!

Diko Marine’in Elektrikli Ani Su Isıtma Sistemi İle Su Sıcaklığı Kontrol Altında!

Denizcilik sektöründe uzun yılların tecrübesiyle güvenilir bir çözüm ortağı olan Diko Marine, elektrikli su ısıtıcıları ürün gamını genişletmeye devam ediyor.

A+A-

Firma, DNV sertifika standartlarına uygun olarak üretilen ve özel olarak offshore projeler için tasarlanmış 420 kw elektrikli ani su ısıtma sistemini piyasaya sundu.

tekin-aktas.jpeg

“Bu Sistem Özel Olarak Geliştirildi”
Diko Marine Elektrik Departmanı Koordinatörü Tekin Aktaş, geliştirdikleri yeni sistem hakkında bilgi verdi. "Offshore projeler için özel olarak tasarlanmış 420 kw elektrikli ani su ısıtma sistemimizi piyasaya sunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” diyen Tekin, “Tamamen kendi mühendislerimiz tarafından tasarlanan ve üretilen bu sistem, en yüksek performansı ve verimliliği sunmak için özel olarak geliştirilmiştir. Diko Marine olarak denizcilik ve endüstriyel ısıtma sektörlerinde lider bir konumdayız. Bu sistemi Meksika körfezindeki Amerikan şirketi petrol platformu için özel olarak geliştirdik. Offshore platformunda alan kısıtlı olduğundan bu sistem gereksiz alan kaybını minimuma düşürüyor.” diye konuştu.

Tamamen Diko Marine tarafından tasarlanan ve projelendirilen bu sistemin, her detayı özel olarak imal edilerek en yüksek performansı ve verimliliği sunmak için üretildiğini ifade eden Tekin, bu sayede kullanıcıların, suyun sıcaklığını bire bir ayarlayabildiğini ve sistemdeki otomasyon sayesinde suyun ısıtma ve soğutma sürelerini takip edebildiğini belirtti.

Son olarak, Diko Marine, yurt dışında faaliyet gösteren bir dünya devi beyaz eşya firması için kritik önem taşıyan otomasyon panolarını başarıyla imal ederek bir kez daha uluslararası alanda fark yaratmayı başardı.

diko-marine.jpeg

dikomarine.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.