1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Denizci Kadınlar, Sürdürülebilir Kalkınmayı Anlatacak
Denizci Kadınlar, Sürdürülebilir Kalkınmayı Anlatacak

Denizci Kadınlar, Sürdürülebilir Kalkınmayı Anlatacak

İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (İTÜ DEFAMED), 75. yılında...

A+A-

İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği (İTÜ DEFAMED), 75. yılında denizcilik sektörünün önemli bir meselesine odaklanarak, kadınların rolü ve cinsiyet eşitliği konusunu ele almak üzere bir seminer serisi başlatıyor.

Planlanan seminerler zincirinin ilk halkası, 7 Mart 2024 tarihinde "Denizcilik Sektöründe Kadınların Rolü ve Cinsiyet Eşitliği" başlığı altında düzenlenecek. Bu önemli etkinlik, İTÜ Denizcilik Fakültesi mezunu başarılı kadınların sahip olduğu deneyimleri; görüşleri ve vizyonlarıyla bir araya getirerek, sektörde kadınların varlığının ve etkisinin altını çizmeyi amaçlıyor.

Seminerin ev sahipliğini üstlenen İTÜ DEFAMED, bu özel etkinliğin denizcilik sektöründe önemli bir dönüşüm başlatmasını hedefliyor. Seminer, sadece bilgi aktarımıyla sınırlı kalmayacak; aynı zamanda katılımcıları düşündürecek, sorgulatacak ve dinamik bir tartışma ortamı sunacak.

Seminerin başlıca konuşmacıları arasında Dilruba D. Söylemez, Nilgün Bal, Gözde Turan Sarı ve Elif Karaman Sümer gibi denizcilik sektöründe önemli isimler yer alıyor. Bu başarılı kadınlar, sahip oldukları birikim ve deneyimleriyle, sürdürülebilir kalkınma hedeflerini konuşacaklar.

Seminer, 7 Mart 2024 tarihinde Kozyatağı Kültür Merkezi'nde 14.00-16.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

itu-defamed-seminer.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.