1. HABERLER

  2. KRUVAZİYER TURİZMİ

  3. Bir Kruvaziyer Gemisinde 3,5 Yıl Geçirmek İster misiniz?
Bir Kruvaziyer Gemisinde 3,5 Yıl Geçirmek İster misiniz?

Bir Kruvaziyer Gemisinde 3,5 Yıl Geçirmek İster misiniz?

Dünya turu kavramı, artık sadece bir hayal değil. Yolculuğa çıkmanın yeni ve şaşırtıcı bir yolu olan konut gezileri, kıyıdan kıyıya gezginlere unutulmaz bir deneyim sunuyor.

A+A-

Bu heyecan verici trendin son halkası ise, uzun zamandır beklenen teslimatla gerçekleşti: Villa Vie Residences'ın yeni edindiği, yenilenen ve yeniden adlandırılan Braemar.

31 yaşındaki gemi, Villa Vie Odyssey olarak adlandırıldı ve yolcuları dünyanın en görkemli limanlarına götürecek. Ancak bu sadece bir seyahat değil, bir yaşam tarzı değişikliği. CEO Mikael Petterson'un ifadesiyle, bu sadece bir gemi alımı değil, insanları gemide yaşamaya ve seyahat etmeye davet eden bir adım.

Braemar'ın, 147 ülkede 425 limana ulaşması hedefleniyor. Bu, denizlerin dört bir yanını keşfetmek isteyenler için bir fırsat. Yenileme çalışmalarıyla, gemi son teknolojiyle ve modern olanaklarla donatıldı. Ayrıca, 480 kamaranın tamamı yenileniyor ve havuz güvertesi gençleştiriliyor.

Bu yolculuğun en heyecan verici yanlarından biri, geminin eski kaptanı Jozo Glavic'in yeniden kaptan olarak işe alınması. Glavic'in 20 yılı aşkın deneyimi, geminin güvenli bir şekilde seyahat etmesini sağlamak için önemli bir katkı sağlayacak.

Villa Vie'nin benzersiz bir özelliği, alıcılara sunduğu esneklik ve uzun vadeli garantiler. Gemideki konut sahipleri, 15 yıllık minimum bir garantiyle dörtten fazla dünya turu yapma şansına sahipler. Ancak aynı zamanda kiralama seçenekleri de mevcut, böylece kısa süreli seyahatler de mümkün.

Bu girişim, denizlerdeki yaşamı baştan tanımlıyor ve bir gemide yaşamanın sınırlarını zorluyor. Diğer benzer projelerin başarısızlığının aksine, Villa Vie Residences, gerçek bir yaşam tarzı sunmayı amaçlayan bir adım olarak öne çıkıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.