1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Tekne fuarından ekonomiye 500 milyon TL'lik katkı
Tekne fuarından ekonomiye 500 milyon TL'lik katkı

Tekne fuarından ekonomiye 500 milyon TL'lik katkı

‘MAST - Marine Saloon Trade; Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı' büyük ilgi gördü.

A+A-

ED Fuarcılık ve İZFAŞ tarafından 'Fuarizmir'de düzenlenen 'MAST - Marine Saloon Trade; Tekne, Tekne Ekipmanları ve Deniz Aksesuarları Fuarı' büyük ilgi gördü. Değerleri 15 bin TL ila 15 milyon TL arasında değişen 250'den fazla teknenin sergilendiği fuarda 500 milyon TL'lik ticaret hacmi oluştu.

Katılımcı firmaların fuar süresince birçok satış anlaşmasına imza attığına dikkat çeken ED Fuarcılık Kurucu Ortağı Dilek Günaydın, ABD, Macaristan ve İtalya gibi ülkelerden de fuara ziyaretçilerin geldiğini açıkladı.

ED Fuarcılık Kurucu Ortağı Emel Yılmaz da, "Fuarımız, şehir ekonomisine çok büyük değer kattı. Katılımcı firmalarla yaptığımız görüşmelerde de olumlu geri dönüşler aldık. Firmalarımız ortaya çıkan iş hacminden memnundu." dedi.

ED Fuarcılık Kurucu Ortağı Dilek Günaydın, "İzmir'de düzenlediğimiz fuara gösterilen ilgi memnuniyet vericiydi. Dünyanın en büyük tekne markaları, aynı zamanda Türkiye'nin en büyük tekne üreticilerini İzmir'de buluşturmuş olduk. Fuarı, Almanya'dan Amerika Birleşik Devletleri'ne, İtalya'dan Macaristan'a kadar birçok ülkeden ve Türkiye'nin dört bir yanından yerli, yabancı toplam 20 bin 540 kişi ziyaret etti" dedi.

Türkiye'nin, dünyada tekne ve yat üretiminde tercih edilen ülke konumuna geldiğini ifade eden ED Fuarcılık Kurucu Ortağı Emel Yılmaz, "Fuarımız, şehir ekonomisine çok büyük değer kattı. Katılımcı firmalarla yaptığımız görüşmelerde de çok olumlu geri dönüşler aldık. Firmalarımız ortaya çıkan iş hacminden memnun oldu' diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.