"Sindbad" adlı denizaltının batması sonucu 6 turist öldü

Mısır'ın Hurgada açıklarında, 44 turist taşıyan bir denizaltının batması sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Kurtarma çalışmaları hızla devam ediyor.

Mısır’ın ünlü turistik bölgesi Hurgada açıklarında, 44 turist taşıyan bir denizaltının batması büyük bir trajediye yol açtı. Olayda 6 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı.

Yetkililer, denizaltının "Sindbad" adıyla bilindiğini ve limana oldukça yakın bir bölgede batmış olduğunu belirtti. Kurtarma ekiplerinin hızla müdahale ederek denizden çıkardığı 29 yolcu ise sağ salim kurtarıldı. Olayın şok etkisi yarattığı bölgede, kurtarma çalışmalarına devam ediliyor.

Yetkililer, denizaltı kazasıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve olayın nedeninin araştırıldığını açıkladı. Kazanın ardından bölgedeki turistik faaliyetlerdeki güvenlik önlemlerinin gözden geçirileceği ifade edildi.
 

Deniz Kazaları Haberleri

Silivri Açıklarında Bulunan Ceset, Birinci Kaptana Ait
Silivri Açıklarında Batan Gemide Bir Cansız Bedene Ulaşıldı
Türkiye'den KKTC'ye Giden Özel Donanımlı Gemi Çalışmalara Başladı
Silivri Açıklarında Batan Gemideki Arama Çalışmaları Sürüyor
Silivri Açıklarında Batan Gemide Arama Çalışmaları 10. Gününde Sürüyor