Kayıp mühendisin ailesi TBMM'den yardım istedi

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan ve iki hafta önce Endonezya'dan Singapura‘a giden gemide bulunan 29 yaşındaki makine mühendisi Doğukan Demirtaş’ın bulunması için ailesi TBMM’den yardım istedi.

Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaşayan 29 yaşındaki makine mühendisi Doğukan Demirtaş iki hafta önce Endenozya’dan hareket ederek Singapura’a giden Valentina 1 isimli kuru yük gemisinde kaybolmuştu.

Oğullarından haber alamayan Muğlalı taksi şoförü baba 57 yaşındaki Önder Demirtaş ise kendisini ziyaret eden Muğla AKP Milletvekilleri Yakup Otgöz ve Kadem Mete aracılığı ile TBMM’nden yardım istedi.

17 Aralık’ta kaybolan ve gemide üç ay önce işe başladığı belirtilen Demirtaş’ı bulmak için mürettebat seferber oldu ülkenin sahil güvenliğine haber verildi ancak bir sonuç alınamadı.

Güncel Haberleri

YAŞ kararları açıklandı: 25 general ve amiral, 69 albay terfi etti
15. Ulusal Gemi ve Yat Tasarım Yarışması'nda Başvuru Süresi Uzatıldı
İran: ABD, Ticari Gemileri Askeri Amaçla Kullanıyor
Ambarlı Limanı'nda 2,1 Milyar Liralık Uyuşturucu Ele Geçirildi
Balıkesir'de Akçay Deniz Hudut Kapısı Törenle Açıldı