1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. QTerminals Antalya, Cumhuriyet'in 100. yılı için denize anıt taşı indirecek
QTerminals Antalya, Cumhuriyet'in 100. yılı için denize anıt taşı indirecek

QTerminals Antalya, Cumhuriyet'in 100. yılı için denize anıt taşı indirecek

Türkiye'nin önde gelen ticari yük ve kruvaziyer limanı QTerminals Antalya, Cumhuriyet'in 100. yılına özel "Milli mücadelenin yüzüncü yılı" yazılı anıt taşını denize indirecek.

A+A-

QTerminals Antalya Genel Müdürü Özgür Sert, Cumhuriyet'in kuruluş yıl dönümü etkinliklerine coşkulu bir şekilde ortak olacaklarını belirtti.

Cumhuriyet'in 100. yılı etkinlikleri kapsamında QTerminals Antalya ve Akdeniz Yelken Spor Kulübü paydaşlığında yelken yarışları gerçekleştirileceğini aktaran Sert, final töreninin ise 28 Ekim'de Düden Park'ta yapılacağını bildirdi.

QTerminals Antalya olarak Cumhuriyet'in kuruluş değerlerini canlı ve güçlü tutmaya olan kararlılıkla ödül töreni öncesi "Milli mücadelenin yüzüncü yılı" yazılı 700 kilogramlık anıt taşını denize indireceklerini anlatan Sert, ayrıca sosyal medya üzerinden açılan post ile çocukların dilekleri toplanarak, "zaman kapsülleri" içinde profesyonel dalgıç ekiplerince deniz dibine gömüleceğini dile getirdi.

Cumhuriyet'in Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından kurulan bu mirası sürdürmek ve daha ileriye taşımak için hep birlikte çalışılması gerektiğini vurgulayan Sert, "Bu mirası sadece bugünkü nesil için değil gelecek nesillere de aktarmalıyız. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız bu sene, ülkemizi daha ileriye taşıma azmi ile doluyuz. Cumhuriyet Bayramı ülkemizin bağımsızlığı ve özgürlük sembolüdür." ifadesini kullandı.

Sert, Düden Parkı'nda gerçekleştirilecek etkinliklere herkesi davet etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.