1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. Onursan’dan Depremzedelere Destek
Onursan’dan Depremzedelere Destek

Onursan’dan Depremzedelere Destek

Merkez üssü Kahramanmaraş olmak üzere 10 ilde meydan gelen deprem felaketinin ardından bölge halkının yaralarını bir nebze de olsa sarmak için seferber olan Onursan Grup yardım tırını afet bölgesine ulaştırmak üzere hareket ettiği duyurdu.

A+A-

Onursan Grup'un yapmış olduğu yazılı açıklaması ise şöyle:

“Onursan Grup ailesi olarak ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile iletişim halinde, afet bölgelerinde depremzedelerimize ulaştırmak üzere acil ihtiyaçları karşılamak için seferber olduk. Ülkemizin ve depremzedelerimizin yaralarını bir nebze olsun sarabilmek için tüm gücümüzü seferber ediyoruz.

Başta battaniye, mont, polar bere, polar eldiven, iş eldiveni gibi kişisel koruyucu donanımları ve GEPA - FIBERGLASS INDUSTRY & TRADE CO. INC. fabrikamızda üretimini yaptığımız; ‘’Seyyar WC ve Seyyar Banyo kabinlerini’’, çadır maksatlı kullanılması amacı ile ‘’20 kişilik’’ Cansalları ve afet bölgesinde yemek ihtiyaçları için 10 bin kalorilik yiyeceklerden oluşan yardım paketlerimizi afet bölgesine ulaştırmak amacı ile araçlarımız hareket etmiştir.

Aklımız ve kalbimiz depremden etkilenen, halen kurtarılmayı bekleyen ve sağlık sorunları ile mücadele eden vatandaşlarımızla birlikte.

Gelişmeleri izlemeye, daha geniş kapsamlı kurtarma ve iyileştirme çabalarını desteklemeye devam edeceğiz. Yaralarımızı birlikte sarmak ve hızla iyileşebilmek adına doğacak ihtiyaçlar dâhilinde her türlü yardımı vermeye daima hazırız” İfadelerinde bulunuldu.

onursan-deprem-yardimi.jpg

onursan-deprem-yardimi-001.jpg

onursan-deprem-yardimi-1.jpg

onursan-deprem-yardimi-2.jpg

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.