1. HABERLER

  2. DENİZ VE ÇEVRE

  3. Martı Marina öncülüğünde kıyı ve çevre temizliği
Martı Marina öncülüğünde kıyı ve çevre temizliği

Martı Marina öncülüğünde kıyı ve çevre temizliği

Martı Marina önderliğinde, İnci Narin Ortaokulu ve Akdeniz Koruma Derneği iş birliği ile Marmaris’te 3 kilometrelik bir alanda çevre ve kıyı temizliği yapıldı.

A+A-

Martı Marina personeli ve tekne misafirlerinin yanı sıra İnci Narin Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, Akdeniz Koruma Derneği üyelerinden oluşan yaklaşık 40 kişilik ekip, örnek bir çalışmaya imza attı. Gönüllülerden oluşan ekip, İnci Narin Ortaokulu’ndan sahile inen 1 kilometrelik yol ve Orhaniye’den Martı Marina tesislerine kadar uzanan 2 kilometrelik sahil şeridinde temizlik yaptı. Temizliğin ardından ekip, Martı Marina’da ağırlanarak yorgunluk attı. 

Türkiye’nin denize girilebilen ilk marinası olan Martı Marina & Yacht Club’ten konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Martı Hotels & Marinas olarak başta bulunduğumuz coğrafyalar olmak üzere tarihe, doğaya ve kültürlere saygılı olmak, onları desteklemek temel prensiplerimiz arasında. Martı Marina & Yacht Club olarak biz de yüksek hizmet kalitemizin yanı sıra belirli periyotlarda mavi bayraklı plajımız ve çevremizde bu tür etkinlikler yaparak, sosyal fayda sağlamanın yanı sıra bu güzel bilincin yerleşmesi, yaygınlaşması için çalışmalar yürütüyoruz” denildi. 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.