1. HABERLER

  2. YAT - MARİNALAR

  3. Lexus, yeni lüks yatı LY680'i tanıttı
Lexus, yeni lüks yatı LY680'i tanıttı

Lexus, yeni lüks yatı LY680'i tanıttı

Premium otomobil üreticisi Lexus, yeni yatı LY680'i görücüye çıkardı.

A+A-

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Lexus, heyecan verici DNA'sını denizcilik sektörüne de aktarmaya devam ediyor. Daha önce tanıtılan lüks yatı LY650'yi evrimleştiren marka, bazı dikkat çekici geliştirmeler ve özelliklere sahip LY680'i sergiledi.

Lüks bir yaşam tarzı markası olarak Lexus, LY680 yatında yüksek işçilik kalitesini yansıtıyor. LY680, Lexus otomobilleri gibi müşterilerin beklentilerini aşmak ve denizdeyken bile duyuları harekete geçiren benzersiz bir deneyim sunmak üzere geliştirildi. Yatın dış tasarımı Lexus L-finesse tasarım dilini yansıtırken, iç mekan konforlu bir yaşam alanı sağlamak için en küçük ayrıntılara kadar titizlikle oluşturuldu.

lexus-yeni-luks-yati-ly680i-tanitti-1.jpg

Lexus LY680, performans açısından yüksek manevra kabiliyeti, mükemmel seyir konforu ve sessizliğiyle öne çıkıyor ve üretimi süperyatlar konusundaki deneyimi ve ileri teknolojisiyle ün yapan Horizon Group tarafından gerçekleştiriliyor.

Daha geniş köprü üstü ve yüzme platformu
20.66 metre uzunluğuyla Lexus LY680'in köprü üstü 1,400 mm uzatıldı ve konukların rahatlamasına, deniz esintisinin tadını çıkarmasına olanak tanıyan geniş bir kanepe ve barbekü konumlandırıldı. Kişisel su araçları dahil olmak üzere çok çeşitli açık deniz aktivitelerinde keyif yaşanmasını sağlamak amacıyla yüzme platformu ise 700 mm uzatıldı. 15 yolcu kapasitesine sahip LY680, konaklama açısından da beklentileri aşarak toplam 6 yataklı 3 kamarasıyla dikkati çekiyor.

lexus-yeni-luks-yati-ly680i-tanitti-2.jpg

LY680'in 1/20 ölçekli modeli Pacifico, Yokohama kentinde düzenlenen Japonya Uluslararası Tekne Sergisi'nde ilk kez sergilendi. LY680'de ilk teslimatların 2026'da yapılması planlanıyor. Lexus müşteri talebine bağlı olarak bu özel yatı Japonya dışı pazarlara sunmayı da değerlendiriyor.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.