1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Ketçap yiyerek hayatta kalan kişiye tekne hediye edilecek
Ketçap yiyerek hayatta kalan kişiye tekne hediye edilecek

Ketçap yiyerek hayatta kalan kişiye tekne hediye edilecek

Bir ay boyunca mahsur kaldığı okyanusun ortasında ketçap yiyerek hayatta kalan Elvis François'e ünlü sos markası 'Heinz' tekne hediye edecek.

A+A-

Yaklaşık bir ay denizde mahsur kaldığında ketçap yiyerek hayatta kalan adam, ketçap üreticisi Heinz'in başlattığı kampanyanın ardından bulundu.

Heinz, tamir ettiği sırada teknesinin akıntıya kapılması nedeniyle Karayipler'de kaybolan adama tekne vereceğini duyurmuştu.

Heinz, 24 gün boyunca ketçap yiyerek hayatta kalan Elvis François'in Karayipler'de bir ada ülkesi olan Dominika'ya dönüşünü kutlayıp ona yeni bir tekne verebilmek için internete kayıp ilanı vermişti.

Elvis François, birçok kişiden Heinz'in onu bulmaya çalıştığını duyduğunu ama telefonu olmadığını söyledi. François, "Dün Heinz ile konuştum ve bana bir tekne almanın bir yolunu bulmaya çalışacaklarını söylediler" dedi.

Dominika'da Emo News adlı bir medya kuruluşu, Heinz'in 47 yaşındaki François'i bulmak için yaptığı çağrıyı gördükten sonra onu Karayip adasında buldu. Business Insider'a konuşan Emo News'in CEO'su Emerline Anselm, "Elvis'in yakınımda yaşadığını biliyordum, onu aramak için arabayla çıktım ve buldum" dedi.

Heinz tarafından kendisine verilecek tekne için oldukça heyecan duyduğunu belirten François, "Boyutuna bağlı olarak, tekneyi balık tutmak veya Karayip turları yapmak için kullanabilirim" dedi.

François, Aralık ayında Saint Martin'de akıntıya kapılarak denize açıldığında teknesini tamir ediyordu. 24 gün boyunca günde üç kez sarımsak tozu ve et bulyonla birlikte ketçap yiyerek hayatta kaldığını söyledi. François'in telefonu olmadığından yetkililer kendisine ulaşamadı.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.