1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. GİSBİR’de, ilk kadın Başkan Vekili Elif Ceren Gülcek oldu
GİSBİR’de, ilk kadın Başkan Vekili Elif Ceren Gülcek oldu

GİSBİR’de, ilk kadın Başkan Vekili Elif Ceren Gülcek oldu

Geçtiğimiz ay, Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği’nde önemli bir görev değişikliği yaşandı. GİSBİR Yönetim Kurulu üyesi Elif Ceren Gülcek oy birliği ile GİSBİR Yönetim Kurulu Başkan Vekilli görevine getirildi.

A+A-

Haberi GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran, 28 Şubat Salı günü gerçekleştirdikleri GİSBİR Yönetim Kurulu Toplantısı’nın ardından duyurmuştu.

gisbir-elif-ceren-gulcek-murat-kiran.jpg

Murat Kıran konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Bilgehan Bey’den sonra boş olan bir başkan vekilliği koltuğu vardı, oy birliğiyle Elif Ceren Gülcek’i Başkan Vekilliğine atadık, kendisine başarılar diliyorum.

Sözlerine, gençlere her zaman çok önem verdiğini ve bu doğrultuda adım attıklarını söyleyen Kıran, “Elif Ceren de bizim en genç Yönetim Kurulu üyemiz bu vesile ile bu koltukları onlara bırakacağız, dolayısıyla yetişmeleri gerekiyor, ne yapmaları gerektiğini Elif de geldiği ilk günden beri canla başla mücadele ediyor. Bizi her yerde layıkıyla temsil etti bugüne kadar. Yapılacak şeyleri yanlışları varsa biz büyükleri olarak düzelteceğiz, başarılarını öveceğiz böylelikle yola devam edecek bu sektör. Hayırlı olsun, Allah utandırmasın.”dedi.           

GİSBİR Yönetim Kurulu’nun kararı ile Başkan Vekilli görevine getirilen Elif Ceren Gülcek ise GİSBİR Başkanı Murat Kıran ve Yönetim Kurulu üyelerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Gülcek, “Öncelikle Murat Başkana sonra Yönetim Kurulu ekibine teşekkür ediyorum beni layık gördükleri için. GİSBİR’in başarılarını ve sektöre olan katkısını zaten biliyorsunuz şu anda yine bu şekilde devam edeceğiz. Yani hem çevre konusunda hem de tersanelerin diğer sektör problemleri konusunda da her zaman sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince de çalışmalar yapıyoruz.” Dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.