1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Gemi Yakıt İkmal Sektörü İstanbul’da Değerlendirildi
Gemi Yakıt İkmal Sektörü İstanbul’da Değerlendirildi

Gemi Yakıt İkmal Sektörü İstanbul’da Değerlendirildi

Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan başkanlığında İstanbul’da düzenlenen toplantıda sektörün mevcut durumu, operasyonları ve gelecek adımları ele alındı.

A+A-

Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği ile sektör temsilcileri, Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan başkanlığında İstanbul’da düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda gemi yakıt ikmal sektörünün mevcut durumu, operasyonel süreçleri ve geleceğe yönelik atılacak adımlar değerlendirildi.

Toplantıya Denizcilik Genel Müdür Yardımcısı Yılmaz Taşçı, İstanbul Bölge Liman Başkan Yardımcısı Oğuzhan Kerim Yazan, Denizcilik Genel Müdürlüğü Mühendisi Garip Çavuş Fındık, Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve sektör temsilcileri katıldı.

Dernek, Türkiye’de yılda 15 binin üzerinde gemi yakıt ikmali gerçekleştirildiğini ve ülkenin bölgesel ve küresel ölçekte stratejik bir ikmal merkezi konumunda bulunduğunu belirtti.

Açıklamada, idarenin desteğiyle sektörün istihdam, döviz girdisi ve katma değer üretmeyi sürdüreceği ifade edildi. Dernek ayrıca sektöre yönelik ilgi ve destekleri dolayısıyla Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan ile toplantıya katılan heyete teşekkür etti.

gemi-yakit-ikmalcileri.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.