1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. Gemi Onarım ve Bakımında 50 Yıllık Tecrübe: Yücel Kant Gemi
Gemi Onarım ve Bakımında 50 Yıllık Tecrübe: Yücel Kant Gemi

Gemi Onarım ve Bakımında 50 Yıllık Tecrübe: Yücel Kant Gemi

Yarım asır önce İstanbul’da denizciliğin kalbi olan Karaköy Perşembe...

A+A-

Yarım asır önce İstanbul’da denizciliğin kalbi olan Karaköy Perşembe Pazarında, Kant Gemi Onarım Bakım firması adı altında kurulan Yücel Kant Gemi, gemi boru ve kazan üzerine uzun yıllar yeni inşa projelerinde zamanın en önde gelen armatör firmaları ile birlikte sayısız projelere imza attı. 

Hızla gelişen firma, Perşembe Pazarı’nın kaldırılmasıyla Dudullu İMES Sanayi Sitesi’ne taşındı. Burada faaliyetlerine devam ederken, Tuzla Tersaneler Bölgesi’nde bir diğer şubesini açtı. Bu iki şubede de sürekli kendini geliştiren ve yenileyen firma, boru, kazan, serpantin üzerine çeşitli projelere imza atmaya devam etti. 

2004 yılı itibari ile faaliyetlerini Yücel Kant Gemi Onarım İnşa markası altında toplayan firma boru, kazan imalat ve onarım işlerindeki üretim kapasitesini ve hızını, son yıllarda gelişen teknolojiye ayak uydurarak envanterine her geçen gün yenisini eklediği CNC makinelerle daha da artırdı. Yücel Kant Gemi günümüzde, gemi güverte ekipman imalatları, ısıtma soğutma sistemleri imalatları ve kazan overhaul’ü yapmaya devam ediyor. 

Bugün kaliteden ödün vermeden üretim tesisinde yeniliklere açık bir vizyon ve misyon ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor. 

Bakım onarımda 50 yıldan fazla tecrübe 
Yücel Kant Gemi, İstanbul Tuzla’da bulunan üretim tesisi ile Yalova, İstanbul, Kocaeli, Bursa ve Sakarya başta olmak üzere yurt içi ve yurt dışından çözüm ortaklarına uluslararası standartlarda, hassas ve hızlı hizmet vermekte ve müşterilerinin kusursuz seyir yapmalarına katkıda bulunmaktadır. 

yucel-kant.jpg

Son teknoloji kullanımı 
Teknoloji her alanda olduğu gibi denizcilik sektörünün de vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Yücel Kant Gemi, her geçen gün genişlettiği makine parkuru ile müşterilerine kaliteli ve hızlı hizmet veriyor. Üretim tesisindeki CNC makineler arasında Fiber Lazer Sac Kesim, Plazma Kesim, Giyotin Kesim, Abkant Büküm, Silindir Büküm ve Parça Kumlama gibi makineler bulunan firma, bu sayede sac ve metal işleme konusunda gelen talepleri rahatlıkla karşılayabiliyor. 

yucel-kant-001.jpg

AR-GE ve sertifikasyon vazgeçilmez 
Sertifikasyon konusunda, devamlı olarak kendini geliştirebileceği alanlarda belge alımlarına devam eden Yücel Kant Gemi, hali hazırda üç adet ISO sertifikasının yanı sıra; Rina Klaslı sayısız WPQR-WPS sertifikaları almıştır. Bunlar haricinde atölye sertifikası da bulunan firma, sertifikasyonlarına her geçen gün yenilerini eklemek üzere hedef belirlemiştir. 

Çevre duyarlılığı üst seviyede 
Atıkların muhafaza edilmesi ve çevre duyarlılığı konusunda hassas bir yönetime sahip olan Yücel Kant Gemi, çalışma alanının, iş organizasyonunu aksatmayacak şekilde daima düzgün ve temiz tutulmasına özen gösteriyor. Kullanılan makine ve donanımın iş bitiminde temizliği gerçekleştiriliyor, çevre ve insan sağlığına zarar verebilecek maddelerin kullanımı sırasında tüm talimatlara uyulup, uygun şekilde depolanması sağlanıyor. Bu hususta ISO 140001 belgesine sahip olan firma, Çevre Yönetim Sistemi gerekliliklerinin karşılanması konusunda faaliyetlerine tavizsiz devam ediyor.

yucel-kant-1.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.