1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. Gedik Kaynak dünyanın en prestijli fuarı Schweissen & Schneiden’de
Gedik Kaynak dünyanın en prestijli fuarı Schweissen & Schneiden’de

Gedik Kaynak dünyanın en prestijli fuarı Schweissen & Schneiden’de

Bu yıl 60. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Gedik Kaynak, Almanya’nın Essen kentinde...

A+A-

Bu yıl 60. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Gedik Kaynak, Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen dünyanın en büyük ve prestijli birleştirme, kesme ve yüzey kaplama teknolojileri fuarı Schweissen & Schneiden’da, aralarında lazer kaynak, kaynak simülasyonu, alüminyum kaynak sarf malzemeleri, su altı kaynak elektrodları, eklemeli imalat kaynak telleri gibi yeni ve özellikli ürünlerinin de yer aldığı geniş ürün portföyüyle yer alıyor.

Avrupa’dan Hindistan’a uzanan coğrafyada en büyük kaynak sarf malzemeleri üretim tesisiyle global kaynak teknolojileri endüstrisinin güçlü markalarından Gedik Kaynak, bu yıl 60. Kuruluş yıldönümünde, yeni teknolojilerle birlikte genişleyen ürün portföyünü Almanya’nın Essen kentinde düzenlenen Schweissen & Schneiden fuarında sergiliyor.

Dünyanın en prestijli birleştirme, kesme ve yüzey kaplama teknolojileri fuarı olan Schweissen & Schneiden, her 4 yılda bir düzenleniyor. Pandemi nedeniyle bu yıl, 6 yıl aradan sonra ziyaretçileriyle buluşan fuarda Gedik Kaynak hem 60. yılını kutluyor hem yeni teknolojilerle geliştirdiği ürün portföyünü dünya kaynak teknolojileri endüstrisinin beğenisine sunuyor.

Schweissen & Schneiden birleştirme, kesme ve yüzey kaplama teknolojisi uzmanlarından oluşan uluslararası topluluğu, 2023 yılında bir kez daha Almanya’nın Essen kentinde modernize edilmiş MESSE ESSEN sergi alanlarında bir araya getiriyor.

Eşsiz yelpazesi bir kez daha tüm değer zincirini kapsayacak ve tüm sektörlerden çok sayıda üst düzey karar vericinin, uzmanın ve pazar liderinin ilgisini çekecek olan fuarda, eklemeli üretim, Endüstri 4.0 ve su altı mühendisliği gibi önemli konuların tümü sergilenecek. Otomasyon, robotik ve üretimdeki diğer gelişmeleri deneyimlemek ve tartışmak için önemli bir fırsat sunacak.

Eğitimle fark yaratıyor
Gedik Kaynak, kurulduğu 1963 yılından bu yana ürün portföyünü sürekli geliştirdi. Bugün, kaynak sarf malzemelerinden kaynak makinaları ve kaynak robotlarına kadar endüstrinin kaynak alanında ihtiyaç duyduğu her şeyi tek çatı altında sunuyor. Üretim kabiliyetinin yanısıra eğitim hizmetleriyle de öne çıkan Gedik Kaynak, kaynak profesyonellerinin ihtiyaç duyduğu eğitimleri de bünyesinde barındırıyor.

Gedik Üniversitesi ve Gedik Eğitim Vakfı bünyesinde verdiği eğitimlerle, sadece endüstri profesyonellerinin ihtiyacı olan mesleki yeterlilik eğitimlerini değil ama aynı zamanda endüstrinin ihtiyacı olan insan kaynağını da yetiştiriyor. Kadınlara meslek edindirmek ve kaynakçılığın sadece erkek işi olmadığının altını çizmek amacıyla başlattığı sosyal sorumluluk projesi Kadın Kaynakçı Eğitimi ile de istihdam yaratıyor.

gedik-kaynak-uretim-tesisleri.jpg

Üretimi globale taşıdı
90’lı yıllardan bu yana global pazarda varlığını güçlendiren Gedik Kaynak, GeKa markasıyla kaynak teknolojileri endüstrisinin güçlü oyuncularından biri konumunda. 

Türkiye, Dubai, Hindistan, Sırbistan ve Azerbaycan’da yer alan bölge ofislerinin yanısıra üretimini Türkiye, Azerbaycan ve Hindistan’da sürdüren Gedik Kaynak, yeni dönemde bölge ofislerinin sayısını artırmayı, yeni üretim lokasyonları ile global pazara erişimini hızlandırıp pazar payını artırmayı planlıyor.

Yeni ürün ve teknolojiler
Gedik Kaynak, Schweissen & Schneiden’de bu yıl lazer kaynağı, su altı kaynağı, alüminyum kaynağı, tamir-bakım çözümleri, dikişsiz özlü kaynak telleri, kaynak simülatörleri, cobot gibi ürün ve hizmetleriyle öne çıkıyor. Fuarda aynı zamanda WAAM (eklemeli imalat) teknolojisine yönelik ürün ve hizmetlerini de sunacak olan Gedik Kaynak, geniş ürün portföyünde yer alan kaynak elektrodları, kaynak telleri, tozaltı kaynak tozları, kaynak makineleri gibi çeşitli ürünleri ile yeni ürünlerinin yanısıra Ar-Ge laboratuvarlarında üzerinde çalıştığı teknolojilerle ilgili de bilgi verecek. Kaynak teknolojilerinin geleceğine ışık tutacak.

Gedik Holding çatısı altında faaliyet gösteren Gedik Kaynak, kardeş kuruluşları Gedik Termo Vana ve Gedik İleri Döküm Teknolojileri’nin ürün ve hizmetlerini de müşterilerine anlatacak. Hali hazırda savunma sanayi başta olmak üzere pek çok endüstride faaliyet sunan Gedik İleri Döküm Teknolojileri ve Gedik Termo Vana ürünleri de Almanya’da Schweissen & Schneiden fuarının ziyaretçileriyle buluşacak.

geka-gazalti-teli-imaj.jpg

gedik-sualti.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.