1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. Fabbro Yachts, ilk teknesi olan F45’i suya indirdi
Fabbro Yachts, ilk teknesi olan F45’i suya indirdi

Fabbro Yachts, ilk teknesi olan F45’i suya indirdi

Doğaner Kundak ve Alper Kundak kardeşler tarafından 2022 yılında kurulan Fabbro Yachts, ilk teknesi olan F45’i suya indirdi.

A+A-

13.5 metre lüks tender üretim olan F45’in tüm üretim süreçlerinin Tuzla Ada Tersanesi’ndeki şirket çatısı altında yürütüldüğü belirtiliyor. Düzenlenen basın toplantısında verilen bilgiye göre seri üretimde F45 modelinin yanı sıra 34 (F111) metre çelik motor yat ve F65 model üretimine de devam edilecek.

fabbro-yachts-ilk-teknesi-olan-f45i-suya-indirdi-1.jpg

Fabbro Yachts Kurucu Ortağı Doğaner Kundak 2014 yılından itibaren yat üretim sektöründe farklı şirketlerde faaliyet gösterdiklerini dile getirdi. 13.5 metre lüks tender üretimi olan F45 hakkında bilgi veren Doğaner Kundak, “Seri üretimde F45 modelinin yanı sıra 34 (F111) metre çelik motor yat ve F65 model üretimine devam edeceğiz. Halihazırda üretim süreci devam eden F45 teknelerimizden ilkini ağustos ayında su ile buluşturduk. Gelecek hedeflerimiz arasında, yat üretimi sektöründe Türkiye’de lider, dünyada bilinen markalar arasında yer almak için kalitemizi koruyarak büyümek var. Öncelikli hedef pazarlarımız arasında Amerika, Körfez Bölgeleri, Uzak Doğu yer alıyor” dedi.

Ev deneyimi için yüksek tavan
F45 modeliyle ilgili bilgiler veren Fabbro Yachts Kurucu Ortağı Alper Kundak ise şöyle konuştu: “Teknenin iç tasarımı tamamen kullanıcıya ev deneyimi yaşatmak için tasarlandı. Bu nedenle başta iç alanlarda 2 metreye varan tavan yüksekliği sağlandı. Bölünmüş kamaralarla izole alanlar sunuldu.”
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.