1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. Denizcilik Sektöründe “MIT Plakalı Eşanjörler” Bureau Veritas ile Taçlandı!
Denizcilik Sektöründe “MIT Plakalı Eşanjörler” Bureau Veritas ile Taçlandı!

Denizcilik Sektöründe “MIT Plakalı Eşanjörler” Bureau Veritas ile Taçlandı!

Ekin Ailesi, dünya pazarlarında, yüksek kalitede imalatları sayesinde hızla büyümeye devam ediyor. 

A+A-

Pek çok ülkede yeni tedarikçiler ve OEM ağlarıyla hizmet veriyor. Bu hizmetlerle satışları artırırken, yeni pazarlara da girmeyi hedefliyor. Amaçları, MIT markasını dünyanın her noktasında tanınan ve talep gören marka haline getirmek. Her geçen yıl üzerine koyarak artırdıkları ihracat rakamları da başarıya ulaştıklarını göstermiş oluyor. 

Bilindiği üzere dünya genelinde 60'dan fazla akreditasyonla Bureau Veritas, kalite, sağlık, güvenlik ve sürdürülebilirlik alanlarında özelleştirilmiş sertifikasyon ve denetim hizmetleri sunuyor. Ekin Endüstriyel A.Ş., katma değerli hizmet anlayışı ile kaliteyi, güvenliği ve performansı artırmak amacıyla Bureau Veritas sertifikasını almış bulunuyor. Dünyanın her yerine, sınır tanımadan “plakalı eşanjör” grubunun satışını yapabilecek olan firma, ön plana çıkıyor.    

Ekin A.Ş., Bureau Veritas ile her türlü deniz taşıtında dünyanın her yerine ürünlerini güvenle pazarlayabilmenin haklı gururunu yaşıyor. Bureau Veritas bu anlamda risk yönetimini en iyi hale getirerek, zorlukların üstesinden gelmeyi kolaylaştırıyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.