1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. Deniz Yangın Sistemleri Alanında Uzman: AKSİSFIRE
Deniz Yangın Sistemleri Alanında Uzman: AKSİSFIRE

Deniz Yangın Sistemleri Alanında Uzman: AKSİSFIRE

1994 yılında deniz yangın sistemleri sektöründe engin bir deneyime sahip mühendisler

A+A-

1994 yılında deniz yangın sistemleri sektöründe engin bir deneyime sahip mühendisler tarafından kurulan Aksis Yangın Söndürme Sistemleri A.Ş (AKSISFIRE), denizcilikle ilgili geniş bir yangın koruma sistemi yelpazesi sunuyor. 

Firma tasarım, ekipman tedariki, saha desteği, yeni gemilerin denize indirilmesi, şartname ve yönetmeliklere uygun dönüşümleri kapsayan hizmet yelpazesiyle, kurulduğu 1994 yılından bu yana 800 gemi için bin 1800'den fazla yangın koruma sistemi tasarladı ve tedarik etti.

Tüm deniz araçlarına hizmet var
Deniz üzerindeki tüm araç tipleri için hizmet verme kapasitesine ve yeterliliğine sahip olan AKSISFIRE, tasarım ve uygulama, yangın sistemleri tedariki dışında, tedarik edilen ekipmanların devreye alınması ve bakımı konusunda da hizmet veriyor. Tüm ürünleri kapsamlı kalite kontrolünden geçen firmanın gerekli sertifikaları ve tedarik edilen ekipman garantisi de bulunuyor. AKSISFIRE, her yıl IMO tarafından yenilenen mevzuata göre güncellenen sistemleriyle standartları eksiksiz yerine getiriyor.

Tecrübeli ekip, disiplinli çalışma
Çok riskli ve uzmanlık gerektiren bir alanda hizmet verdiklerini ifade eden şirket yetkilileri, kadronun yeterlilikleri, bu alandaki uzmanlığı ve tecrübeli olmasına dikkat çekiyor. Gemi inşa ve yangından korunma sistemi tasarımı ve üretim teknikleri konusunda tam deneyime sahip çok disiplinli bir teknik kadroya sahip olan AKSISFIRE, yapılan işlerin başarıyla sonuçlandırılması için azami dikkat ve disiplinle hizmet veriyor. 

Sertifikasyon öncelikli hassasiyet
ISO 9001, 14001, 45001, 10002 sertifikalarının yanında sistem sertifikalarına da sahip olan AKSISFIRE, yapılan her iş için gerekli sertifikasyon süreçlerini tamamlayarak marine kurallarına uygun olarak hizmet veriyor. Firmanın başarısı ve yapılan işlerin kalitesi için bunun olmazsa olmaz olduğunu ifade eden yetkililer, firma olarak işinde en iyi olmayı hedeflediklerini, üretimin kalitesi ve iyileştirilmesinin yanı sıra gerekli sertifikalara sahip olmayı da öncelediklerini söylüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.