1. HABERLER

  2. KURUMSAL

  3. Cumhuriyetimizin 100. Yılını Gençlerimizle Yazıyoruz
Cumhuriyetimizin 100. Yılını Gençlerimizle Yazıyoruz

Cumhuriyetimizin 100. Yılını Gençlerimizle Yazıyoruz

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri derneği UTİKAD, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için bu kez genç lojistikçilerle buluştu. 

A+A-

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bilgehan Engin ile UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Üniversiteler Odak Grubu Başkanı Yüksel Kahraman, "Cumhuriyetimizin 100. Yılını Gençlerimizle Yazıyoruz" mottosuyla 23 Mayıs 2023 Salı günü İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi öğrencilerine kalem setleri hediye etti.

İstanbul Üniversitesi Lojistik Kulübü tarafından her yıl düzenlenen Lojistik Zirvesi’ne de katılım gösteren Bilgehan Engin ve Yüksel Kahraman, Afet Dönemlerinde Kriz Yönetimi başlıklı panelde konuşmacı olarak yer aldı.

Bilgehan Engin, Kriz Yönetimi başlığı altında afet yönetimi ve afet dönemlerinde kriz yönetimi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Engin, kriz yönetiminin önemine değindiği konuşmasında UTİKAD tarafından kurulan Afet Koordinasyon Masası aracılığıyla deprem sonrasında kamu idaresi birimleri ile eş güdümlü yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. UTİKAD üyelerinin ve sektörün önde gelen STK’larının katkıları sayesinde afet bölgesine birçok yardımın ulaştırılabildiğini belirten Bilgehan Engin, lojistik sektörünün tecrübesi ve refleksleri neticesinde etkili bir ağ kurulduğunun ve eş güdümlü çalışmalar sonucunda lojistikçiler olarak hızlı ve çevik bir şekilde çalışmaların yürütüldüğünün altını çizdi.

Aynı panelde konuşmacı olarak yer alan UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Kahraman ise afetlere karşı önceden önlem alınmasının gerekliliğini vurgularken Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen deprem sonrasında lojistiğin öneminin bir kere daha ortaya çıktığını belirtti.

cumhuriyetimizin-100-yilini-genclerimizle-yaziyoruz-2.jpg

cumhuriyetimizin-100-yilini-genclerimizle-yaziyoruz.jpg

cumhuriyetimizin-100-yilini-genclerimizle-yaziyoruz-1.jpg

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.