1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. Congar Hukuk Bürosu Denizkızı Kongresine Sponsor Oldu
Congar Hukuk Bürosu Denizkızı Kongresine Sponsor Oldu

Congar Hukuk Bürosu Denizkızı Kongresine Sponsor Oldu

Congar Law Ltd London, DÖDER 22. Ulusal Denizkızı Kongresine sponsor oldu.

A+A-

Kongrenin evsahibi Denizci Öğrenciler Derneği, 1999 senesinden beri Türkiye'de bulunan tüm denizci fakültelerindeki denizci öğrencilerin örgütlenip kendi içerisinde fikir alışverişi gerçekleştirdiği, eğitim ve çalışmalarla kendini geliştirdiği bir dernektir. 24 senelik bir dernek olarak her dönem öğrencinin yararına olacak eğitim ve çeşitli etkinlikler düzenlemektedir. Her sene sonunda ise Ulusal Denizkızı Kongresi ile seneyi taçlandırmaktadır. Denizkızı Kongresinde sektörün her alanından (gemi inşaa, güverte, makine, işletme, yat, deniz hukuku vb.) konuk konuşmacılar ile öğrenciler bir araya getirmek, sektörel tanışma ve deneyimlerinden faydalanmaları sağlanmaktadır.

congar-hukuk-burosu-denizkizi-kongresine-sponsor-oldu.jpegBu yıl 27-30 Nisan tarihleri arasında Antalya, Amara Luxury Hotel & Villas'da gerçekleşecek olan 22. Ulusal Denizkızı Kongresine Platin Sponsoru olan Congar Law Ltd London ve aynı zamanda Genç Deniz Hukukçuları Kurucu Başkanı olarak Av. Cem Congar kongrede konuşmacı olarak da yer alacaktır.

Avukat Cem Congar’ın Taşıma ve Sigorta Hukuku Serisi isimli denizcilik, deniz sigortaları ve gemi inşasını konu alan kitapları da sektörümüz açısından önem arz etmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.