1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Columbia Group, iki üniversite ile Mutabakat Zaptı imzaladı
Columbia Group, iki üniversite ile Mutabakat Zaptı imzaladı

Columbia Group, iki üniversite ile Mutabakat Zaptı imzaladı

Açılışını İstanbul'da gerçekleştiren ve denizciliğin ilerlemesinin önünü açan Columbia Group, denizcilik öğrencilerini desteklemek amacıyla iki Türk üniversitesiyle bir Mutabakat Zaptı imzaladı.

A+A-

Columbia Group'un Türk denizcilik camiasında büyümeyi teşvik etme ve geliştirme taahhüdünün en son adımı olan İstanbul Teknik Üniversitesi ve Piri Reis Üniversitesi ile yapılan işbirliği, grubun bölgedeki yeni yeteneklerin geliştirilmesine yardımcı olma konusundaki kararlılığının altını çiziyor.

400'den fazla gemiden oluşan filosuyla denizcilik sektöründe saygın bir yere sahip olan Columbia Group, güvenilir iştiraki Columbia Shipmanagement aracılığıyla küresel çapta ufkunu genişletmenin yeni yollarını bulmaya devam ediyor. Bu yılın mayıs ayında açılan CSM Türkiye, Kaptan Özgür Doğan Güneş'in başkanlığında ve Xanthos Kyriacou ile Johann Meyer'in gözetiminde Columbia Group'un entegre denizcilik hizmetlerinin tüm yelpazesini İstanbul'a getiriyor.

Bu sayede grup, Türkiye'deki tüm paydaşlarına geniş kapsamlı desteğin yanı sıra eksiksiz 'ikinci taraf' teknik ve mürettebat yönetimi hizmetleri de sunabilmektedir. CSM Türkiye, ünlü Performans Optimizasyon Kontrol Odası (POCR) aracılığıyla temel dijitalleştirme ve optimizasyon hizmetlerinin yanı sıra ikram, eğitim ve yeni inşa danışmanlığı da sunarak bölgenin büyük bir gemi üreticisi olarak sahip olduğu hünerlerden faydalanıyor.

CSM Türkiye'nin açılması aynı zamanda bölgedeki lüks havacılık, süper yat ve kruvaziyer yönetimi sektörlerinde genişlemeye yönelik bir sıçrama tahtası oluşturmuştur.

Columbia Group'un yerel denizcilik öğrencilerine yardımcı olmak amacıyla yaptığı yatırımı yorumlayan Xanthos Kyriacou Bölge Genel Müdürü şunları söyledi: "Eğitime olan bağlılığımızın bir göstergesi olarak, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Piri Reis Üniversitesi ile iş birliği içinde denizcilik öğrencilerini aktif olarak desteklemekten büyük gurur duyuyoruz.. 

Columbia Group CEO'su Mark O'Neil şunları ekledi: "Bu vizyoner program, denizcilik alanında uzmanlaşmak üzere yüksek öğrenim gören öğrencilere paha biçilmez bir destek sunacak. Ayrıca, öğrencilere Columbia Group'un son teknoloji e-Öğrenim sistemine özel erişim sağlayarak eğitim yolculuklarını en yeni kaynaklarla zenginleştirecek olmamız nedeniyle de heyecanlıyız. Bu iş birliği bizi gerçekten heyecanlandırıyor ve bu yetenekli bireylerin geleceklerini şekillendirmede oynayacağımız rolü merakla bekliyoruz.

36843613-a883-4ec9-b17b-69a7277fb30a.jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.