1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. BTMCo, PARSUN deniz motorları ile distribütörlük sözleşmesi imzaladı
BTMCo, PARSUN deniz motorları ile distribütörlük sözleşmesi imzaladı

BTMCo, PARSUN deniz motorları ile distribütörlük sözleşmesi imzaladı

Türkiye’nin Denizcilik sektörünün yükselen değeri BTMCo PARSUN dıştan takma deniz motorları için distribütörlük sözleşmesi imzalayarak, Türkiye de PARSUN firmasının ilk ve tek yetkili satış ve servis distribütörü oldu. 

A+A-

Dünyanın en büyük dıştan takma motor üretim fabrikalarından birine sahip PARSUN, benzinli dıştan takma motorları ve elektrikli dıştan takma motorları ile birlikte sınıfının en sağlam ve güvenilir motorlarını üretmektedir. 

PARSUN, teknolojik gelişmelere önem vermekte olup laynersiz silindir teknolojisini motorlarına uygulayan ilk üreticilerden biridir.  Sürekli olarak motorlarında yani teknoloji arayışı devam etmekte olup yüzlerce benzinli motor için patente sahip olmakla beraber, patent sayısı her geçen gün artmaktadır.  Bu yapılan geliştirmeler sayesinde PARSUN şu anda 2,6 HP- 130 HP güç aralığına sahip deniz motorları bulunmaktadır. 200 HP- 300 HP gücüne sahip motorların çalışmaları tamamlanmış ve deniz seyir testleri devam etmektedir.

btmco-parsun.jpg

PARSUN fabrikası ISO; 9001 & ISO:14001 kalite sertifikalarına sahiptir. Ayrıca üretmiş olduğu bütün ürünler CE sertifikasına sahip olmakla beraber, Birleşik Devletler Çevre Koruma Ajansı isterilerini karşılamaktadır.

Gelişen teknolojiyi yakından takip edebilmek adına ve üretimini yapmış olduğu dıştan takma deniz motorlarını son kullanıcıların isterilerini mükemmel karşılaması için PARSUN firması son 20 yıldır dünyanın farklı bölgelerinden konusunda uzman mühendis ekibi ile çalışmaktadır.

BTMCo Firması 2006 yılında Denizcilik endüstrisinde ihtiyaç duyulan makina ve ekipmanların temin edilmesi ve satış sonrası servis ve teknik destek ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kurulmuştur.

BTMCo sektördeki saygın makine, motor ve ekipman üreticilerinin distribütörlüğünü yapmakta olup geniş ürün yelpazesi ile denizcilik sektörünün ihtiyaç duyduğu her türlü motor, şanzıman, pervane, yedek parça vb. ekipmanı tedarik etmektedir.

parsun.jpg

Şirketin başlıca ürün temin ettiği alanlar ve sektörler; Ticari projeler, Türk Donanması, Türk Kamu şirketleri, Balıkçılık ve Gezi Teknesi piyasasıdır.

BTMCo güçlü büyüme stratejisi kapsamında yıllar içerisinde ürün yelpazesini genişletmiş olup Endüstri ve Enerji sektörlerine de makine ve ekipman tedariğine başlamıştır. Amacımız, jeneratör üreticileri ve diğer ekipman üreticilerinin ihtiyaçlarını hızlı ve güvenilir bir şekilde karşılamaktır.

Türkiye merkezli BTMCo, İspanya'da çeşitli denizcilik ve endüstriyel ekipmanların dağıtımından sorumlu olan BTMiberia dahil olmak üzere birçok şirketi bulunmaktadır.

BTMafrica, Kuzey Afrika'da nitelikli hizmetler ve deniz ürünleri sağlamaktan sorumludur.

BTMCo, nitelikli boru ekipmanlarının yanı sıra prefabrik atölyeler ve gemide- karada kurulum ekipleri sağlayan BTMboru gibi yerel üretim şirketlerini yıllar içinde geliştirmiştir. BTMboya, boyama malzemeleri sağlıyor ve ekipleri aracılığıyla her türlü boyama onarım işlerini yapmaktadır.

BTMteknik, dünya çapında ve günün her saati konusunda uzman kadrosu ile müşterilerimize satış sonrası periyodik servis, yedek parça temini ve teknik destek hizmetleri verilmektedir.

BTMCo, ürün yelpazesini ve hizmet ağını daha da genişleterek güçlü ve istikrarlı büyümesini bundan sonra da sürdürmeye devam edecektir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.