1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. Bosphorus Boat Show Kara Fuarı 17 Şubat’ta kapılarını açmaya hazırlanıyor
Bosphorus Boat Show Kara Fuarı 17 Şubat’ta kapılarını açmaya hazırlanıyor

Bosphorus Boat Show Kara Fuarı 17 Şubat’ta kapılarını açmaya hazırlanıyor

Sektörün devleri Türkiye’ de yapılan En Büyük Kara Fuarı’nda tek çatı altında ED Fuarcılık ve YATED ortaklığı ile bir araya geliyor.

A+A-

Bosphorus Boat Show; Tekne, Tekne Ekipman ve Aksesuarları Fuarı, YATED Fuarcılık tarafından organize edilen ED Fuarcılık iş birliği ile ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği izni ile 17-24 Şubat 2024 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi 1-2-3-4-5-6-7-8 Numaralı Hall’ lerde Kara’da buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye’nin önde gelen tersanelerinin en iddialı modellerini ve dünyaca ünlü yat markalarının yeni model teknelerini sergileyecekleri fuar 17 Şubat 2024 tarihinde kapılarını açacak. 

200’ün üzerinde firmanın katılacağı fuarda, 500‘den fazla marka temsil edilecek olup, karada 500’den fazla tekne deniz severlerin beğenisine sunulacaktır. 

Birbirinden lüks tekne markaları, Türkiye’nin en büyük yerli tekne üreticileri, tekne ve yat inşasında kullanılan son teknolojilerin de görülebileceği bot, motor, ekipman ve aksesuar tarafında geniş bir yelpaze ve şık tasarımlar da ziyaretçilerini bekliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.