1. HABERLER

  2. ŞİRKET HABERLERİ

  3. Av. Cem Congar, ‘Avrupa Avukatlar Birliğine’ Üye Olarak Seçildi
Av. Cem Congar, ‘Avrupa Avukatlar Birliğine’ Üye Olarak Seçildi

Av. Cem Congar, ‘Avrupa Avukatlar Birliğine’ Üye Olarak Seçildi

Congar Hukuk Bürosu Kurucu Avukatı ve aynı zamanda dergimizin yazarları arasında da yer Av. Cem Congar, İspanya merkezli Avrupa Avukatlar Birliği’ne (Asociacion Abogados de Europeos / Association of European Lawyers) üye olarak seçildi.

A+A-

Konuyla ilgili açıklama yapan Av. Cem Congar, “AEA-ASOCIACIÓN EUROPEA DE ABOGADOS” 2004 yılında İspanya’da Avrupa kökenli kurulmasına rağmen yıllar içerisinde 140 ülkede faaliyet gösteren uluslararası avukatlar birliği haline gelmiştir. Temel amacı üyeleri arasında hukuki dayanışmadır. Congar Hukuk Bürosu olarak, bu üyelik ile halihazırda mevcut olan uluslararası bağlarımızı ve köklerimizi daha güçlendirmenin onurunu yaşıyoruz. Ayrıca müvekkillerimize uluslararası standartlarda hizmet vereceğimiz ve müvekkillerimizin farklı ülkelerdeki hukuki ihtilaflarını çözmek için daha güçlü iş birliklerine sahip olacağımız için mutluluk duyuyoruz. Tabi ki en önemli gururumuz Türkiye’mizi birçok uluslararası platformda temsil ettiğimiz gibi bu alanda da temsil etmek olacaktır” açıklamasında bulundu.

Cem Congar’a Uluslarası Kongre’den Davet
“Avrupa Avukatlar Birliği (AEA) ve Justinian Lawyers XVI. Uluslararası Kongresi 25-26 Mayıs 2023 tarihlerinde Avusturya’nın başkenti Viyana’da Pyramide Kongre Merkezinde gerçekleşecektir. Avusturya Adalet Bakanı ve Avusturya Federal Baro Başkanı’nın açılış konuşmasını gerçekleştireceği toplantılarda Amerika’dan AB ülkelerine kadar birçok ülkeden hukukçuların konuşmaları ve sonrasında gala yemeği ile devam edecektir. Bu kongreye Congar Hukuk Bürosu’ndan Av Cem CONGAR da katılım gösterecektir.”

Congar Hukuk Bürosu Hakkında
Congar Hukuk Bürosu ve Congar Danışmanlık Şirketi olarak 2006 yılından itibaren Uluslararası davalar üzerinde mesleki tecrübesi olan ve uzun yıllar yabancı şirketlerde görev almış Av. Cem Congar tarafından kurulmuştur. 35 kişilik kadrosuyla uluslararası bir anlayışa sahip olan hukuk bürosu İstanbul ve ayrıca Londra ofislerinde faaliyetlerine devam etmekte olup, İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye genelinde; ayrıca doğrudan ve partner yabancı hukuk büroları aracılığı ile yurtdısında hukuksal işlem ve davaları takip edebilmektedir. Av. Cem Congar, aynı zamanda Genç Deniz Hukukçuları Derneği (Turkish Young Maritime Lawyers Association) Kurucu Başkanıdır. Denizcilik, Kara ve Deniz Taşıma, Sigorta konularında yaklaşık 10 kitabı vardır. 

•    İngiltere merkezli Global Law Experts tarafından 2022 yılı için ''Sigorta ve Reasürans'' alanlarında “Öncü” ve “Uluslararası Tavsiye Edilen Avukat” olarak seçilmiştir ve uluslararası rehbere kaydedilmiştir.

•    İngiltere merkezli Corporate INTL Awards tarafından 2022 yıllı için “Deniz Hukuku” alanlarında “Uzman Avukat” olarak ödüllendirilmiştir.

•    İngiltere merkezli Global Law Experts tarafından 2022 yılı için “Taşımacılık ve Deniz Hukuku” alanlarında “Öncü” ve “Uluslararası Tavsiye Edilen Avukat” olarak seçilmiştir.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.