1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. “Antalyalı denizciler olarak yeni sezona hazırız”
“Antalyalı denizciler olarak yeni sezona hazırız”

“Antalyalı denizciler olarak yeni sezona hazırız”

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi 7. Olağan Meclis Toplantısı, Odanın Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

A+A-

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, şubenin 7. Olağan Meclis Toplantısında yaptığı açıklamada, “Antalya bu yıl 16 milyon ziyaretçi hedefliyor. Bizler de deniz turizmi paydaşları olarak bu konuda misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak adına hazırlıklarımızı tamamladık. Antalya olarak sezona hazırız” dedi. 

bernakunervanmannekes.jpg

Meclis Başkanı Berna Küner Vanmannekes'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda DTO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, yapılan faaliyetler hakkında Meclisi bilgilendirdi. 

Toplantıya, Ulaştırma Antalya Bölge Müdürü Serhan Özkanlı, Antalya Bölge Liman Başkanı Muhammet Alper Keçeli, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Albay Murat Sezgin, İl Kültür Turizm Şube Müdürü Serpil Dönmez, Sahil Güvenlik Bot Komutanları SG Üsteğmen Gürkan Kantaroğlu, SG Üsteğmen Mehmet Nami Korkmaz ve SETUR Antalya Liman İşletmeleri Müdürü Ziya Baykal konuk olarak katıldı.  Konuklar, Meclis üyelerinin sorularını cevaplarken, istek ve önerilerini de notlarına alarak çözüm için harekete geçeceklerini söylediler. 

"Deniz Ticaret Odası olarak her zaman denizci dostlarımızın yanındayız"
DTO Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin yaptığı açıklamada, “Sezonu artık açıyoruz. İnşallah iyi bir yıl, iyi bir sezon olur. Sezon öncesi her yıl olduğu gibi bu yılda paydaşlarımız, bizlerin çalışmalarında her zaman destek veren kamu ve sektör paydaşı kurumlarındaki yetkililerimiz ile bir araya geldik. Denizci dostlarımızın istek, öneri ve şikayetlerini dile getirdiler, çözüm yolları bulma noktasında açıklamalar yaptılar, notlarını aldılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Deniz Ticaret Odası olarak her zaman denizci dostlarımızın yanındayız.” diye konuştu.

Başkan Ahmet Çetin bu yıl 16 milyon civarında bir yabancı turistin Antalya’ya geleceğini de ifade ederek, “Bizler de deniz turizmi paydaşları olarak bu konuda misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak adına hazırlıklarımızı tamamladık. Antalya olarak sezona hazırız” diye konuştu. 

"Öğrencileri denizle tanıştırmak istiyoruz"
Genç nesillere denizciliği tanıtmak ve denizcilik bilinci oluşturmak amacıyla şubemiz tarafından planlanan "Toroslardan Akdeniz'e" projesinin nisan ayında hayata geçirildiğini de ifade eden Başkan Ahmet Çetin, "Milli Eğitim Müdürlüğünün onayıyla 12 okulun dahil edildiği projede toplam 370 öğrenci için SETUR Marina işletmeleri, QTerminals Antalya Liman İşletmeleri ve Fettah Tamince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi gezisi düzenlenmiştir. Geziye katılan öğrencilerimize odamız tarafından katılım belgesi ve nutuk kitabı, QTerminals Antalya Liman İşletmeleri tarafından da çeşitli hediyeler takdim edilmektedir. Amacımız projenin devamı ile çok sayıda öğrencimizi denizle Tanıştırmak olacaktır” dedi. 

İki Yönetim Kurulu üyesine plaket verildi!
Toplantıda, Deniz Ticaret Odası (DTO) Antalya Şubesi organizasyonu ile deprem bölgesine gönderilen yardım gemisine katkılarından dolayı Yönetim Kurulu üyeleri Özgür Sert ve Varol Çakır'a teşekkür plaketi takdim edildi. 

meclis-gorsel1.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.