1. HABERLER

  2. SEKTÖRDEN

  3. 23. Ulusal Denizkızı Kongresi'ne Son 10 Gün!
23. Ulusal Denizkızı Kongresi'ne Son 10 Gün!

23. Ulusal Denizkızı Kongresi'ne Son 10 Gün!

23. Ulusal Denizkızı Kongresi 2- 5 Mayıs tarihleri arasında Swandor Hotels & Resort Kemer'de gerçekleştirecek.

A+A-

Dernekten yapılan açıklama şu şekilde;

Denizci Öğrenciler Derneği olarak 25 yıldır süregelen hizmetleriyle Türk denizciliğini ileri taşımak adına Türkiye’nin dört bir yanındaki denizci öğrencileri tek bir çatı altında toplayarak daha donanımlı bireyler haline gelmesi için çabalamaktayız. Çeyrek asırlık bu çabamızı, toplantılar, sosyal etkinlikler, sektör toplantıları, söyleşileri ve kongrelerimizle gerçekleştirmekteyiz. Ulusal Denizkızı kongrelerimizde, denizciliğin her alanından değerli sektör büyüklerimizin tecrübelerinden yararlanabileceğimiz paneller, teahouse etkinlikleri ve atölyeler organize etmekteyiz.

Her yıl bir yenisi düzenlenen denizci öğrenciler tarafından heyecanla, merakla ve özlemle beklenen bu sene 2- 5 Mayıs tarihleri arasında Swandor Hotels & Resort Kemer'de gerçekleştireceğimiz 23. Ulusal Denizkızı Kongremize 10 gün kaldı! 

Denizcilik sektörü camiasından değerli büyüklerimizin katkı ve destekleriyle gerçekleştireceğimiz 23. Ulusal Denizkızı Kongremize tüm denizcilik camiasını davet ediyor olmanın verdiği kıvanç ve gururu içerisindeyiz. Adeta denizcilik şöleni olacak kongremizde sizleri aramızda görmekten onur duyarız.

Denizci Öğrenciler Derneği/ Yönetim Kurulu  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.