Sektörün sevilen simalarından Adnan Yener hayatını kaybetti

Denizcilik sektörünün değerli isimlerinden, Yener Denizcilik Gemi Acenteliği sahibi, İMEAK Deniz Ticaret Odası Üyesi ve İMEAK DTO İskenderun Şubesi eski Meclis Başkanı Adnan Yener, geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Adnan Yener, Alanya’da düzenlenen bir motosikletçi grubunun toplantısına katılmasının ardından dönüş yolunda, Mersin gişe girişinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralandı. Yener, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İskenderun denizcilik camiasına uzun yıllar boyunca önemli katkılarda bulunan, yardımseverliği ve gençlere verdiği destekle tanınan Adnan Yener’in vefatı, başta ailesi olmak üzere iş dünyası ve denizcilik sektörü için derin bir üzüntü kaynağı oldu.

Merhum Adnan Yener’in cenazesinin pazartesi günü Çankaya Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi

Deniz Endüstri dergisi ve Deniz Bülten haber sitesi olarak merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve denizcilik camiasına başsağlığı diliyoruz.

Sektörden Haberleri

Denizcilik Sektörü Ankara’da Yeni Bir Merkeze Kavuştu
Kapt. Orhan Kasap’tan Küresel Mesaj: “Gemi İnsanları Sektörün Temeli”
Geleceğe Nefes, Doğaya Vefa: Denizcilik Hatıra Ormanı Kuruldu
İMEAK DTO Kocaeli’de Mavi Vatan ve KKTC Gündemi
GYHİB’de Yeni Başkan Seçildi