Fethiye'de Kelebekler Vadisi-Ölüdeniz Açık Su Yüzme Yarışı yapıldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde "5. Uluslararası Fethiye Spor Festivali" kapsamında Kelebekler Vadisi-Ölüdeniz Açık Su Yüzme Yarışı gerçekleştirildi.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde "5. Uluslararası Fethiye Spor Festivali" kapsamında Kelebekler Vadisi-Ölüdeniz Açık Su Yüzme Yarışı gerçekleştirildi.

Fethiye Gençlik ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen festivalin ikinci haftasında gerçekleştirilen yarışa 485 sporcu katıldı. Sporcular, 6 bin metrelik parkurda kulaç attı.

Genel klasman kadınlarda Zeynep Balto, erkeklerde ise Ögeday Samatlı birici oldu.

Balto, gazetecilere yaptığı açıklamada, çok güzle bir deneyim olduğunu, yüzerken keyif aldığını söyledi.

Samatlı ise daha önce de açık su yüzme yarışlarına katıldığını ancak Fethiye'de ilk kez mücadele ettiğini anlattı. Çok etkileyici bir parkur olduğunu dile getiren Samatlı, "Yüzerken izlemesi de aynı şekilde keyifli. Katılan herkesi tebrik ediyorum." dedi.

Spor Haberleri

Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplar belli oldu
Bodrum'da Tırhandil Kupası 10. Kış Trofesi'nin ilk etabı yapıldı
Su kanalında yüzmeyi öğrendi, rakiplerine şans tanımıyor
A Milli Futbol Takımı Bulgaristan ile karşılaşacak
Karadeniz'de kürek sörfü yaygınlaşıyor