Bodrum ve Kemer sahillerindeki hareketlilik sürüyor

Muğla ve Antalya'da turistler, sıcak havada plajlarda yoğunluk oluşturdu.

Hava sıcaklığının 31, deniz suyu sıcaklığının 23 derece ölçüldüğü Muğla'nın turistik ilçesi Bodrum'da tatilciler ve bölge sakinleri denize girdi, plajda güneşlendi. Su sporları istasyonlarında da hareketlilik yaşandı.

Bodrum'da turistik tesislerin bulunduğu sahil kesimlerinde tatilciler, plajlardaki hareketliliği artırdı. Yahşi, Kumbahçe, Gümbet, Bitez ve Torba sahillerinde yoğunluk oluştu.

Bazıları sıcak havada denize girerek serinlerken bazıları da kıyıdaki kafe ve restoranlarda vakit geçirdi. Bazıları da Bitez açıklarında yelken sporu yaptı.

Kemer'de sahillerde hareketlilik
Havanın 31, deniz suyu sıcaklığının 28 derece ölçüldüğü Antalya'nın Kemer ilçesindeki sahillerde de hareketlilik yaşandı.

Bölge sakinleri ile yerli ve yabancı turistler, denizde ve otellerin havuzlarında serinlemeye çalıştı.

Adrenalin sevenler ise deniz paraşütü ile havalanarak ve jet ski yaparak heyecan dolu dakikalar yaşadı.

Sahillerdeki turistik işletmelerde yoğunluk oluştu.

Deniz Turizmi Haberleri

Bodrum'da deniz turizminin yeni sezon hazırlıkları başladı
Gelibolu Tarihi Sualtı Parkı'nda 2 yılda 15 bin dalgıç dalış gerçekleştirdi
Türkiye limanlarına gelen kruvaziyer yolcu sayısı 10 ayda rekor kırdı
İbrice Limanı'ndaki dalış turizmi yatırımlarla gelişiyor
Thistlegorm batığı 84 yıllık tarihe ışık tutuyor