ASELSAN'dan 976,5 milyon lira ve 97 milyon dolarlık ilave sözleşme

ASELSAN ile Savunma Sanayii Başkanlığı arasında, radar tedarikine ilişkin 976,5 milyon lira ve 97 milyon dolarlık ilave sözleşme imzalandı.

ASELSAN ile Savunma Sanayii Başkanlığı arasında, radar tedarikine ilişkin 976,5 milyon lira ve 97 milyon dolarlık ilave sözleşme imzalandı.

ASELSAN'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasına göre, Savunma Sanayii Başkanlığı ile radar tedarik siparişine yönelik mevcut projeye ilişkin sözleşme değişikliği yapıldı.

Değişik ile ASELSAN'a toplam 976,5 milyon lira ve 97 milyon dolarlık ilave 'radar tedarik' siparişi verildi.

Teslimatların 2025-2030 döneminde gerçekleştirileceği belirtilirken, yeni iş ilişkisinin ortaklık faaliyetlerine etkisine ilişkin 'şirketin cirosunu olumlu etkileyecektir.' değerlendirmesi yapıldı.

Kurumsal Haberleri

Su Altındaki Hedefleri Yerli Sonar Bulacak
Sahil Güvenlikten Denizlerde Yoğun Denetim
DEHUKAM’ın Deniz Hukuku Programında 12 Ülkeden Katılımcı Buluştu
Sahil Güvenlikten Hayat Kurtaran Operasyonlar
ASELSAN’dan Denizaltı Savunmasına Yeni Güç